MuscleMeat

Sarms samenkopen


Bezoekers in topic

lobstar

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
16 apr 2007
Berichten
1.964
Karma
79
@Kees G: waarom wil je dit samen met andere kopen? Jij koopt het blijkbaar al.
Wel dure shit trouwens.
 

GreyFox

Cool Novice
Lid geworden
25 feb 2014
Berichten
185
Karma
17
Lengte
1m70
Massa
78kg
Vetpercentage
12%
http://youtu.be/mRx9VYA-dJQ

Natuurlijk vervangt het niet de real deal... Daar ook even langs heen kijken als je de vid kijkt.
Maar is he right ookal claimen ze zelf van niet over eigen test aanmaak?
 

Galen

Peter Bond
Super Mod
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
8 okt 2010
Berichten
31.562
Karma
18.391
Lengte
1m95
Massa
102kg
Vetpercentage
11%
Wat zijn sarms?
SARM is een acroniem voor selectieve androgeenreceptormodulatoren. Ze binden aan de androgeen receptoren en activeren deze (of net niet), afhankelijk van het weefsel. Anabolen activeren de androgeen receptor in spierweefsel om zo te leiden tot meer spiermassa, daarnaast activeren ze echter ook de androgeen receptor in andere weefsels met als gevolg de bekende bijwerkingen. Het doel van een SARM is om selectief (weefselafhankelijk) de androgeen receptor meer/minder te activeren, waardoor je een gunstiger bijwerkingenprofiel krijgt t.o.v. diens anabole (spieropbouwende) effect. Kortgezegd: het streven naar een grote androgene : anabole dissociatie.

Het probleem hierbij is is dat dit totaal onrealistisch is, je gaat nooit volledig dissociatie krijgen. Het is dan ook vooral een streven om het iets gunstiger te krijgen, zodat het in een medische context toepasbaar wordt (redelijk lage doseringen). Bij hoge doseringen vervalt al snel vaak de volledige androgene : anabole dissociatie waardoor het nut van SARMs voor bodybuilders vooralsnog debiel is. Daarbij komt nog dat we van SARMs qua bijwerkingen een stuk minder weten dan van AAS. Bij AAS weet je redelijk waar je aan toe bent; SARMs niet. Deze verschillen vaak aanzienlijk van chemische structuur waardoor het niet ondenkbaar is dat ze nog wat andere dingen doen dan binden aan de androgeen receptor. Goed beschouwd is nandrolon zelfs nog een degelijke SARM door diens conversie naar het 'zwakke' DHN in de meeste androgeengevoelige weefsels (waar 5a-reductase tot expressie komt).

Alle SARMs zijn ook simpelweg per definitie hepatotoxisch als je ze oraal kunt innemen, gegeven dat ze ook een significant anabool effect hebben. Maar feel free om een guinea pig te zijn.
 

GreyFox

Cool Novice
Lid geworden
25 feb 2014
Berichten
185
Karma
17
Lengte
1m70
Massa
78kg
Vetpercentage
12%
Conclusie: als je 't neemt verander je in een cavia met onbekende bijwerkingen op langer termijn.

En wat gebeurt er met de test productie na een cycle Leroy?
 

Naar boven