AndroidHealthClinic

Wanneer bereid jij je eten voor de dag?

Peiling Peiling Wanneer bereid jij je eten voor de dag

  • Ik kook voor een enkele dag per keer, de dag ervoor.

    Stemmen: 2 4,7%
  • Ik kook voor een enkele dag per keer, dezelfde ochtend.

    Stemmen: 6 14,0%
  • Ik kook voor meerdere dagen, de dag ervoor.

    Stemmen: 9 20,9%
  • Ik kook voor meerdere dagen, 's ochtends op de dag.

    Stemmen: 3 7,0%
  • Ik kook 1x per week en vries het in.

    Stemmen: 12 27,9%
  • Ik ben SniperX die eindelijk een sportschool gevonden heeft.

    Stemmen: 2 4,7%
  • Anders, namelijk...

    Stemmen: 9 20,9%

  • Totaal stemmers
    43

kaluro

Trust the process.
Elite Member
Lid sinds
17 jun 2007
Berichten
5.269
Waardering
1.835
Lengte
1m92
Massa
98kg
Vetpercentage
12%
Zoals de titel zegt: Wanneer maak jij het eten voor de dag?

Ikzelf kook 2x per week mijn eten voor de week.

Zondag: 700g zilvervliesrijst op 't vuur zetten en een kilo kip. Dan wissel ik nog af met rundvlees en vis en dan zet ik 6 á 9 bakken klaar om het voor de komende 2 á 3 dagen te bereiden.

Woensdag: Repeat

In 't weekend kook ik 'on the fly', aangezien ik dan niet van 07:00 tot 18:00 van huis ben.
 
A la minute.
Toch tijd zat.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
Ik heb gelijk even een enquete toegevoegd.
 
Op de dag zelf, ik eet alleen maar 1 keer ''warm''.
 
voordat ik het opeet :D
 
1x per dag
's middags maak ik meteen de 2 maaltijden voor 's avonds ook klaar
 
A la minute.

Maar ik heb altijd genoeg tijd. Als ik ga studeren/fulltime werken dan ga ik waarschijnlijk ook 1 á 2 x per week een hele bak maken voor de week.
 
Vlak voordat ik ga eten, Op aardig wat ingevroren porties van 100gr kipfilet na, makkelijk voor in de magnetron.
 
Invriezen. Koken op zondag morgen, gelijk voor de hele week :)
 
's avonds maak ik het meeste voor de dag daarna, alleen de kip met rijst doe ik 2x in de week klaar maken voor 3/4 dagen vooruit.
 
1 keer in de week 1 kilo rijst en 1 kilo kip koken en per porties invriezen en voorderest maak ik alles gewoon klaar als ik het wil eten die kip en rijst is makkelijk om mee te nemen in je tupperware doosje ;)
 
Gewoon vlak voor ik het opeet.
 
alles op het werk maak ik in het weekend klaar.
Rest allemaal direct
 
In mijn bulk houd ik 1 avond 'vrij' om voor een week te koken, alles invriezen en gewoon uitleggen als je het nodig hebt.
Dat ligt nu wat anders, bezig met IF. À la minute is nu ook mogelijk voor mij.
 
Waar is die optie "ik kook 's avonds voor de dag daarna"
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #18
@Degene die het invriezen, hoe smaakt de kip na het opnieuw opwarmen? Is het dan niet ongelofelijk taai geworden?

helemaal niet eigenlijk

Je moet gewoon alles in bakjes in de vriezer steken. Bij het opwarmen eventueel
wat drupjes water erbij en klaar. Proef net zoals vers imo
 
Iedereen op dit forum is vrij en werkloos
 
Terug
Naar boven