Terror Hennep
Freaky Bodybuilder
- Lid sinds
- 31 mei 2007
- Berichten
- 6.315
- Waardering
- 166
Waarom zou de samenstelling veranderen bij hogere temperatuur?
Waarom stolt een ei als je het bakt?
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Waarom zou de samenstelling veranderen bij hogere temperatuur?
Ik had laatst een scoop caseine choco met een flinke scheut melk tot een pasta gemixt. Was echt heerlijk, op die warme pannenkoek is het net alsof je hete chocosaus eroverheen hebt gegoten.




Niet omdat de samenstelling verandert...
Omdat eten gewoon leuk en lekker is. Zeker in het weekend als je alle tijd van de wereld hebt. Wat is nu smakelijker. Dat "deeg" uit de blender drinken of een lekkere warme pannekoek achter de pc met een warme kop koffie of een koude caseïne vanille shakewaarom bakken als je het zo uit de blender kan drinken![]()
.
