jams
Competitive Bodybuilder
- Lid sinds
- 31 jan 2009
- Berichten
- 2.095
- Waardering
- 27
- Lengte
- 1m93
- Massa
- 108kg
onlangs heeft men vader me iets voorgeschotelt. het leek erg op cottage cheese maar was veel droger. hoe het noemt weet hij niet enkel het recept ken ik.
pak melk doe er wat citroensap en en laat het koken. eenmaal het kookt scheid de melk zich in 2. het water giet je af en de brokken een je op. twas redelijk door en leek dus op cottage cheese zonder het vocht.
heeft iemand enig idee wat de voedingswaarde hiervan zijn?
pak melk doe er wat citroensap en en laat het koken. eenmaal het kookt scheid de melk zich in 2. het water giet je af en de brokken een je op. twas redelijk door en leek dus op cottage cheese zonder het vocht.
heeft iemand enig idee wat de voedingswaarde hiervan zijn?

Mozzarella wordt ook zo gemaakt (niet met citroensap, maar wel zoiets).
