Selecteer hier of je gepersonaliseerde (Opt-in) of niet-gepersonaliseerde (Opt-out) advertenties wilt zien.

Opt-in   Opt-out

Meer info

Foto Contests

CoolBuilder

CoolBuilder
Foto Contests, 30 jul 2017
 • Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  Big-T Memorial Contest Foto's
  Geüpload Door:
  Foto Contests
  Datum:
  30 jul 2017
  Bekeken:
  3.453
  Reacties:
  77

  EXIF-data

  Bestandsgrootte:
  120,2 KB
  Mime-type:
  image/jpeg
  Breedte:
  616px
  Hoogte:
  1000px
   

  Nota: EXIF-data wordt opgeslagen bij geldige bestandstypes wanneer een foto wordt geüpload. De foto is mogelijk aangepast sinds de upload (geroteerd, omgedraaid, bijgesneden enz.).

 • Stats: Op de foto: 1.88m, 88,5kg, benen: 65cm, armen: 44,5, middel: 79,5-80cm

  Een aantal mensen op het forum kennen mij al, maar ik denk veel ook niet.
  Ik ben Lars, 22 jaar oud, sinds begin 2010 ben ik actief bezig met fitness/bodybuilding. De reden dat ik begonnen ben is omdat ik simpelweg gespierder wilden worden, eenmaal bezig ontdekte ik dat het sporten i.c.m. met voeding daadwerkelijk impact op m'n fysiek had. Het feit dat je zelf iets kan bewerkstelligen wat te zien is aan je fysiek gaf mij voldoening en extra zelfvertrouwen. Omdat ik naar de sportschool ging en mensen sprak werd ik uiteindelijk ook socialer. Toen ik begon met sporten was ik verslaafd aan gamen en ik was er ook goed in. Je traint je character uren per dag, maar wat is het doel? Je vind het leuk maar het is ook deels een obsessie. Toen ik al weer een tijdje aan sporten deed ben ik gestopt met het gamen. Achteraf gezien heb ik dezelfde drive van het gamen in het sporten gestopt. Na 7 jaar trainen kwam ik erachter dat ik de afgelopen jaren bijna alleen maar voor fitness geleefd heb. Het was een obsessie geworden zonder dat ik het door had. Ik hield ervan maar toch haatte ik het. Stressen om de maaltijden is zo vermoeiend. Een half jaar terug heb ik daarom een stapje terug gedaan. I.p.v. 5 keer per week trainen met obsessieve voeding ben ik over gegaan naar 2-3 keer per week trainen i.c.m. vrij eten. Mentaal gezien ben ik in dit halve jaar zo ontzettend veel vooruitgegaan en heb ik voor mezelf geleerd het allemaal niet zo obsessief te benaderen. Echter was ik wel flink wat vet aangekomen. Na deze periode ben ik weer iets fanatieker gaan sporten en op voeding gaan letten. Heb toen ook besloten om toch wat vet te gaan verliezen voor de zomer. Een paar weken bezig zag ik op dbb dat je je kon inschrijven voor de “Big-T Memorial Contest”. Toen ingeschreven omdat ik het wel eens leuk vond om mensen op de hoogte te houden van mijn aanpak. Doordat ik wat langer de tijd nam voor het cutten heb ik alles wat minder obsessief aan kunnen pakken, wat voor mij belangrijk is. Na 12 weken diëten ben ik dan ook van 14% naar het percentage wat ik op de foto’s heb gegaan. Buiten dat ik iets meer massa behouden heb, ben ik ook veel trotser op het uiteindelijke resultaat omdat dit keer niet alles hoefde te wijken voor bodybuilding.
 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring aan te passen en om u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie