Fitness Seller

Recente inhoud door 2green

 1. 2green

  Sticky Wat heeft jouw dag verpest?

  Deadliften zonder mijn afgeknipte sokken... (homegym, niemand die het zit toch?)
 2. 2green

  Wat eet je nu?

  Bloemkool (+- 900 gram) + kipfilet (150 gram) + groentesausje (25 gram onbereid).
 3. 2green

  Sticky Toon je home gym!

  Is ook erg persoonlijk denk ik, zo warm ik bijvoorkeur op in stappen van 20 met iets grotere stappen naar 60% (doe meestal twee oefeningen om en om). Daardoor vallen de 15's vaak ook al af. Tevens heb ik nooit mijn 15 en 20kg schijven gewogen, maar de overige schrijven heb ik gekalibreerd...
 4. 2green

  Sticky Toon je home gym!

  De 20 gebruikte ik inderdaad ook het minste, 15 op de tweede plek. Moet ook hurry hurry doordat ik alles als antagonist paired sets train, behalve squat, single legs en deadlift varianten. Wil ik tijd overhouden om mijn spieren los te gooien (of koffie zuipen), dan moet ik echt hurry hurry...
 5. 2green

  Sticky Toon je home gym!

  Zou eerder de 20 of 15 terugsturen, merk dat ik die eigenlijk nooit gebruik bij schijven waarbij je met de binnengreep van de 25 extra 10, 5 en kleiner kan meepakken (heb alles op de grond liggen). Rogue heeft mooie schijfjes, leuke aankoop.
 6. 2green

  Sticky Wat heeft jouw dag verpest?

  Homegym gebruikt door mijn ega en mijn oudste dochter en dan zelf trainen... Wat een zooi :treuren:
 7. 2green

  Wat eet je nu?

  Zeer opgelucht inderdaad. Had pas echt door hoe erg ik erover in zat toen ik het goede nieuws hoorde. Kan natuurlijk ook het vooruitzicht op al dat eten zijn geweest ;).
 8. 2green

  Wat eet je nu?

  haha... vrees dat alleen ik daar veel kilometers heb afgelegd, heb een reputatie hoog te houden (vertel ze niet dat ik daarvoor 3 maaltijden skip uiteraard). Ja, was gisteren uitgenodigd omdat een vriend eerder deze week te horen had gekregen dat hij niet terminaal ziek was, ondanks de...
 9. 2green

  Wat eet je nu?

  * niets * Gisteren een lopend buffet gehad, skip deze maaltijd maar even om de schade te beperken ;).
 10. 2green

  Wat eet je nu?

  Ooow, had de bloemkool aangezien voor rijst, samen met wokgroenten klinkt het nog wel gevarieerd (niet dat ik daar wat van mag zeggen, heb eens drie maand lang alleen broccoli,rijst en kip gegeten).
 11. 2green

  Wat eet je nu?

  150 gram pannenkoekenmix. 1 schep weipoeder (eieren waren op, dus wat poeder gejat van mijn ega, smaakte aardig goed). Met een beetje karamel stroop en pindakaas.
 12. 2green

  Wat eet je nu?

  Maar niet kosjer... aldus mijn trainingbuddy.
 13. 2green

  Wat eet je nu?

  Je eet de hele week broccoli? Prep oid?
 14. 2green

  Sticky Wat maakt(e) vandaag jouw dag goed?

  Pro zeg dat briefje erbij. Uitgelezen kansen om als man zijnde even te laten zien hoe stoer we zijn thuis ;).
 15. 2green

  Sticky Wat maakt(e) vandaag jouw dag goed?

  Wat is er mooier? De beharing van Amir De voeten van Ron Ik ben Bert Deze peiling zal sluiten: 29 sep 2019 om 18:19. WTF is dit nu weer voor een peiling... en opvallend veel mensen die beharing en voeten boven bert verkiezen.
Naar boven