AndroidHealthClinic

Recente inhoud door zjeng

  1. Z

    Zonder welke voeding kan een echte bodybuilder absoluut niet?

    Volkorenboterhammen, kwark, melk.
  2. Z

    ene arm dikker dan de ander

    Trekt wel bij na verloop van tijd, gewoon beide armen hetzelfde trainen.
  3. Z

    Gyno terwijl naturel / hormonale waarden?

    Vetinname lijkt me goed, let er niet zo heel erg op maar smeer altijd redelijk wat boter op m'n boterhammen, kook met olijfolie en neem zo nu en dan een eetlepel olijf- of zonnebloemolie. Drink normaal gesproken ook ongeveer een liter halfvolle melk per dag.
  4. Z

    Gyno terwijl naturel / hormonale waarden?

    Heb sinds een paar weken een licht pijnlijk gevoel wanneer er iets tegen m'n rechterborst / tepel drukt. Toen ik ontdekte dat er een knobbeltje zat ben ik naar de huisarts geweest en die was er vrij zeker van dat het een gyno is, dat vermoeden had ik zelf ook al. Maar het vreemde is dit: ik...
  5. Z

    Ei-eiwit in poedervorm

    idd, Oryx bijvoorbeeld is als het goed is 100% lactose-vrij.
  6. Z

    Pannenkoeken

    Juist, dat doe ik ook altijd. 200 g volkorenmeel, 500 mL melk en 2 eitjes -> ff kloppen -> bakken maar.
  7. Z

    schelvislever in eigen olie

    Ik eet het zelf niet, was enigzins verbaasd toen ik het laatst bij de sardientjes en tonijn zag liggen ;)
  8. Z

    schelvislever in eigen olie

    Bij de AH hebben ze schelvislever in blikjes.
  9. Z

    bruin of wit brood?

    http://www.smulweb.nl/157245/artikel/Bruin-brood-niet-altijd-beter
  10. Z

    Waar koop jij eieren en blikjes tonijn?

    Ik vind dat eiwit van de Sligro best goed te eten. Gewoon bakken in de pan met wat peper, zout en kruiden en dan op de boterham. Kost 3,07 incl btw voor een liter, maar ze hebben ook 2 L verpakkingen en dan is het volgens mij nog net iets cheaper. Volgens de verpakking zijn er 30 eiwitten per kg...
  11. Z

    Volkorenmeel rauw eetbaar?

    Ik eet de laatste tijd regelmatig pannenkoeken omdat er best wat calorieën en eiwitten in zitten, dus onlangs vroeg ik me tijdens het bakken het volgende af: kun je een beslag van meel / melk ook gewoon opdrinken zonder het te bakken? Of is dat niet zo zinnig, ik heb namelijk ooit ergens...
Terug
Naar boven