- Lid sinds
- 25 mrt 2004
- Berichten
- 14.298
- Waardering
- 252
- Lengte
- 1m86
- Massa
- 108kg
- Vetpercentage
- 17%
jep...bij wijze van kerstverbroedering op me werk gaan we met het hele bedrijf uit eten bij een Japanner in Roterdam...hartstikke leuk en lekker...maar aangezien er veel dingen op de bakplaat komt en het nodige aan sushi, sashimi, shabushabu enz... komt weet ik niet wat ik wel en niet moet nemen.
Iemand een idee wat voor gerechten je moet laten staan?ik ben aan (nog steeds) in de cut...(en nu geen grappen graag
) maar ik kan moeilijk aan de chefkok vragen hoeveel KH,proteine, vet en kcals er in zn gerecht zit wat ie ter plekke bereidt
...(nahja..kan het wel desnoods in het Japans, maar staat wel erg raar
)
Enig advies is welkom...dat je tempura (gefrituurde groenten en vlees) moet laten staan was me al duidelijk
...iemand nog tips suggesties?
Iemand een idee wat voor gerechten je moet laten staan?ik ben aan (nog steeds) in de cut...(en nu geen grappen graag
) maar ik kan moeilijk aan de chefkok vragen hoeveel KH,proteine, vet en kcals er in zn gerecht zit wat ie ter plekke bereidt
...(nahja..kan het wel desnoods in het Japans, maar staat wel erg raar
)Enig advies is welkom...dat je tempura (gefrituurde groenten en vlees) moet laten staan was me al duidelijk
...iemand nog tips suggesties?



