MuscleMeat

Het Battlefield topic


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Ja hoor, gewoon "1 player start" in je filter zetten. Dan kom je op servers waar je in je eentje op een map kunt rond banjeren.

Kies je caspian border, en kun je vliegen zoveel als je wilt.

Ik zie nergens 1 player start staan?
 

logiteg

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
7 okt 2011
Berichten
256
Waardering
15
Lengte
1m83
Massa
101kg
Vetpercentage
15%
Nee, dat moet je zelf schrijven in de filter. Staat ergens aan de linkerkant een leeg balkje.

Ook niet vergeten "empty" aan te vinken
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Nee, dat moet je zelf schrijven in de filter. Staat ergens aan de linkerkant een leeg balkje.

Ook niet vergeten "empty" aan te vinken

Ik zie maar 1 wit balkje en dat staat onder search, maar daar kan ik maar 1 letter typen...

---------- Post toegevoegd Fri 23 Dec 2011 om 00:37 ----------

Kijk in m'n sig voor een 1 player server :p

Ps3
 

logiteg

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
7 okt 2011
Berichten
256
Waardering
15
Lengte
1m83
Massa
101kg
Vetpercentage
15%
Ok je klikt "multiuplayer" in battlelog

Dan kijk je links, dan zie je van boven naar beneden "BF3, Back to Karkand, Regions"

Daaronder staat "FILTER BY SERVER NAME"

Daar vul je 1 player start in
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Heb nog geen battlelog, meteen ff maken dan
 

Obee

bodybuildingtanktops
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
10 dec 2009
Berichten
3.155
Waardering
686
Lengte
1m81
Massa
94kg
Vetpercentage
14%
iemand zin in beetje gamen? pc :P
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Ok je klikt "multiuplayer" in battlelog

Dan kijk je links, dan zie je van boven naar beneden "BF3, Back to Karkand, Regions"

Daaronder staat "FILTER BY SERVER NAME"

Daar vul je 1 player start in

Oke en dan, hoe kan ik op de ps3 dan ook die servers zien?
 

logiteg

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
7 okt 2011
Berichten
256
Waardering
15
Lengte
1m83
Massa
101kg
Vetpercentage
15%
uhm, nou dan kijk je rechts en klik je "save and refresh filter" ?

Ik neem aan dat dat op de PC hetzelfde is als op de PS3 ?
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
uhm, nou dan kijk je rechts en klik je "save and refresh filter" ?

Ik neem aan dat dat op de PC hetzelfde is als op de PS3 ?

Mja nou ik zie op me ps3 geen servers staan, sowieso vindt ie geen ruk onder 1 player start
 

Mistral8

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
8 jan 2011
Berichten
964
Waardering
88
Lengte
1m84
Massa
76kg
true, hier op xbox ook niet. Zou het ook wel willen kunnen..
 

Jorin

Freaky Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
25 mei 2007
Berichten
4.951
Waardering
77
Server filteren met meerdere opties is pc only ;)
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Vliegtuig heb ik nu wel redelijk geleerd, kan je ook zien waar de vijandelijke vliegtuigen zitten?
 

pantrofl

Monstrous Giant
+10 jaar member
Lid geworden
17 apr 2009
Berichten
10.634
Waardering
1.065
Ja, hopen dat dat snel lukt, mocht ik eindelijk een x een vliegtuig zien ben ik em zo weer uit t oog kwijt, grrr
Je moet niet met de cockpit vliegen. Zoveel mogelijk outside view gebruiken. Pas als je gaat schieten naar de cockpit gaan.
 

Ice leovince

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
2 sep 2008
Berichten
3.918
Waardering
181
Lengte
1m88
Ja, hopen dat dat snel lukt, mocht ik eindelijk een x een vliegtuig zien ben ik em zo weer uit t oog kwijt, grrr

Je moet niet met de cockpit vliegen. Zoveel mogelijk outside view gebruiken. Pas als je gaat schieten naar de cockpit gaan.

Inderdaad. Met chopper is dit overigens niet aan te raden.
Maar druk maar eens op R3 als je in een cockpit zit! Dit kan bij ELK voertuig ;)
 

Peanuthead95

Gargantuan Beast
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
25 jul 2009
Berichten
26.994
Waardering
5.864
Lengte
1m70
Massa
96kg
Ja, hopen dat dat snel lukt, mocht ik eindelijk een x een vliegtuig zien ben ik em zo weer uit t oog kwijt, grrr
Op een gegeven moment lukt je dit wel, beetje laag en verdekt / hoog en met flink wat overzicht vliegen en dan weet je meteen waar ze zitten. Kwestie van heatseakers los en eventueel nog wat lood en dan zijn ze wel neer :D
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Inderdaad. Met chopper is dit overigens niet aan te raden.
Maar druk maar eens op R3 als je in een cockpit zit! Dit kan bij ELK voertuig ;)

Haha gister gedaan, was wel wat beter ja. Vliegen is nog wel easy, nu nog zo'n klote chopper, gister geoefend met dat ding van de Russen en dat was geen succes :p

Op een gegeven moment lukt je dit wel, beetje laag en verdekt / hoog en met flink wat overzicht vliegen en dan weet je meteen waar ze zitten. Kwestie van heatseakers los en eventueel nog wat lood en dan zijn ze wel neer :D

Heb je die meteen al voor vliegtuigen?
 

Trium

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
15 feb 2011
Berichten
3.465
Waardering
939
Lengte
1m88
Massa
121kg
Je moet niet met de cockpit vliegen. Zoveel mogelijk outside view gebruiken. Pas als je gaat schieten naar de cockpit gaan.


Meh, ik vlieg constant vanuit de cockpit. Als je je rechtermuisknop ingedrukt houdt kun je rondkijken zonder te sturen. Dat helpt. Ik vind dit prettiger werken dan die outside view.
 

Bovenaan