CQ_Demolisher Ripped Bodybuilder Lid sinds 19 jan 2003 Berichten 3.267 Waardering 1 24 dec 2004 #1 hardgekookt/zachtgekookt - in de koelkast of daarbuiten - ? Klik om meer te lezen...
KaLe Mommy's little monster Elite Member Lid sinds 8 okt 2002 Berichten 26.154 Waardering 413 Lengte 1m69 Massa 95kg 24 dec 2004 #2 In de koelkast en ondergedompeld in water, ongeveer een week.
CQ_Demolisher Ripped Bodybuilder Lid sinds 19 jan 2003 Berichten 3.267 Waardering 1 24 dec 2004 Topic Starter Topic Starter #3 huh echt waar? wat handig..moeten ze dan hardgekookt, volledig onder water ?
Muis Advanced Bodybuilder Lid sinds 18 apr 2003 Berichten 964 Waardering 1 24 dec 2004 #4 volgens mij hardgekookt/ in schil /in koelkast nog langer
CQ_Demolisher Ripped Bodybuilder Lid sinds 19 jan 2003 Berichten 3.267 Waardering 1 24 dec 2004 Topic Starter Topic Starter #5 hm dus iig in koelkast met schil, evt. in water
Muis Advanced Bodybuilder Lid sinds 18 apr 2003 Berichten 964 Waardering 1 24 dec 2004 #6 als je met schil doet is water niet nodig. ik doe ze dan gewoon in de doos
G Guest verwijderd 10.000 berichten Lid sinds 19 mei 2002 Berichten 33.742 Waardering 3 24 dec 2004 #7 hardgekookt met schil in water (onder ja) in koelkast en ik vind ze na 6 dagen nog goed smaken. nog nooit langer laten staan dus.. daarna weet ik het niet
hardgekookt met schil in water (onder ja) in koelkast en ik vind ze na 6 dagen nog goed smaken. nog nooit langer laten staan dus.. daarna weet ik het niet