sefa61
Cool Novice
- Lid geworden
- 9 feb 2011
- Berichten
- 30
- Waardering
- 4
- Lengte
- 1m79
- Massa
- 84kg
- Vetpercentage
- 16%
Beste leden,
Mijn naam is Sef, over 5 dagen wordt ik 29 jaar oud, 178cm lang en weeg 82.1kg met een vetpercentage van ongeveer 18%.
Sinds mijn pubertijd train ik, en 1.5 jaar geleden ben ik gediagnoseerd met PDS, lactose-intolerantie, daarop heb ik nog eens ongelukje (schouderluxatie) gehad.
Het trainen langzamerhand in de soep gelopen.
1.9 jaar verder ben ik 99% van mijn schouder hersteld, en lichte PDS heb ik onder controle door bepaalde voeding te vermijden zoals: bonen, fruit met schil (zure dingen) melkproducten (duuh lactose) en extreem vettig eten, daarnaast heeft spanning en stress ook invloed op mijn darmflora.
Nou komt de vraag, ik ben van plan om alles weer op te pakken, mijn doel is lean bulken, in mijn omgevingen hoor ik al te vaak dat ik ben afgevallen en dat merk ik ook aan mijn gewicht t.o.v. vroeger. Ik kon ook meer tillen en nu heb ik zelfs moeite met 40 kilo squatten, en ja vroeger 120 kilo.
Mijn eetschema moet clean, lactosevrij en PDS-voeding vrij zijn. Dit lukt mij vast wel, maar moet ik mijn KCAL gekookt of rauw bereken?
Mijn huidige eetschema:
Ontbijt
5 eieren (omelet, met 1 eigeel, overige is wit) (334kcal)
1 eetlepel olijfolie (90kcal)
3 snee volkorenbrood (225kcal)
Ik at vroeger havermout, maar mijn buik accepteert dit niet meer omdat het verstopt waardoor het gist in mijn buik, en lectines in havermout.
Lunch
Pasta spelt gekookt 110gr (127kcal)
Tomatensaus 50gr (51kcal)
Groente 50gr (11)
Koolvis diepvries 200gr (160kcal)
Amandelen (30gr) 187kcal
1 appel geschild (51kcal)
Middageten
100gr basmatti gekookt (145kcal)
125 gr kipfilet of rood vlees, tonijn (gevarieerd) gebakken (200kcal)
1 stuk banaan (124kcal)
Avondeten
100gr basmatti gekookt (145kcal)
125 gr kipfilet (200kcal)
Voor slapen:
Niks, vroeger was het kwark maar ik mag het niet meer.
Totale kcal (ongeveer): 2050 kcal
Mijn naam is Sef, over 5 dagen wordt ik 29 jaar oud, 178cm lang en weeg 82.1kg met een vetpercentage van ongeveer 18%.
Sinds mijn pubertijd train ik, en 1.5 jaar geleden ben ik gediagnoseerd met PDS, lactose-intolerantie, daarop heb ik nog eens ongelukje (schouderluxatie) gehad.
Het trainen langzamerhand in de soep gelopen.
1.9 jaar verder ben ik 99% van mijn schouder hersteld, en lichte PDS heb ik onder controle door bepaalde voeding te vermijden zoals: bonen, fruit met schil (zure dingen) melkproducten (duuh lactose) en extreem vettig eten, daarnaast heeft spanning en stress ook invloed op mijn darmflora.
Nou komt de vraag, ik ben van plan om alles weer op te pakken, mijn doel is lean bulken, in mijn omgevingen hoor ik al te vaak dat ik ben afgevallen en dat merk ik ook aan mijn gewicht t.o.v. vroeger. Ik kon ook meer tillen en nu heb ik zelfs moeite met 40 kilo squatten, en ja vroeger 120 kilo.
Mijn eetschema moet clean, lactosevrij en PDS-voeding vrij zijn. Dit lukt mij vast wel, maar moet ik mijn KCAL gekookt of rauw bereken?
Mijn huidige eetschema:
Ontbijt
5 eieren (omelet, met 1 eigeel, overige is wit) (334kcal)
1 eetlepel olijfolie (90kcal)
3 snee volkorenbrood (225kcal)
Ik at vroeger havermout, maar mijn buik accepteert dit niet meer omdat het verstopt waardoor het gist in mijn buik, en lectines in havermout.
Lunch
Pasta spelt gekookt 110gr (127kcal)
Tomatensaus 50gr (51kcal)
Groente 50gr (11)
Koolvis diepvries 200gr (160kcal)
Amandelen (30gr) 187kcal
1 appel geschild (51kcal)
Middageten
100gr basmatti gekookt (145kcal)
125 gr kipfilet of rood vlees, tonijn (gevarieerd) gebakken (200kcal)
1 stuk banaan (124kcal)
Avondeten
100gr basmatti gekookt (145kcal)
125 gr kipfilet (200kcal)
Voor slapen:
Niks, vroeger was het kwark maar ik mag het niet meer.
Totale kcal (ongeveer): 2050 kcal