naomi
Advanced Bodybuilder
- Lid sinds
- 12 sep 2004
- Berichten
- 965
- Waardering
- 1
ik heb net een recept klaar gemaakt van een americaanse site bbf maar heb er een eigen draai aan gegeven
ideaal als je aan het cutten bent en wel zuivel in je schema hebt....
ik heb ipv cream cheese kwark genomen en roomkaas 2 soorten een 0 % en een 6 % vet
300 gr kwark uitgelekt
100 gr roomkaas 0% (LIdl)
75 gr roomkaas linnese 6%
140 gr ei eiwit
10 gr dooier
15 gr protifar + (melk eiwittenpeoder)
zoetstof en kaneel thlp......
dit alles is 500 kcal 84 eiwit
18 kh 9 vet......niet slecht toch?
dit alles mixen met een mixer en dan 1 uurtje bij 160 gr in de oven...
daarna minstens 4 uurtjes in de koelkast zetten
maar ik kon het nie laten om even te proeven en ik moet zeggen dat ie echt lekker was terwijl ie nog warm was .... laat staan als ie goed afgekoelt is.....
als je meer kh erbij wil kun je proberen om er brinta bij te doen wel meer vocht bijv melk erbij doen en meer eieren.....
ideaal als je aan het cutten bent en wel zuivel in je schema hebt....
ik heb ipv cream cheese kwark genomen en roomkaas 2 soorten een 0 % en een 6 % vet
300 gr kwark uitgelekt
100 gr roomkaas 0% (LIdl)
75 gr roomkaas linnese 6%
140 gr ei eiwit
10 gr dooier
15 gr protifar + (melk eiwittenpeoder)
zoetstof en kaneel thlp......
dit alles is 500 kcal 84 eiwit
18 kh 9 vet......niet slecht toch?dit alles mixen met een mixer en dan 1 uurtje bij 160 gr in de oven...
daarna minstens 4 uurtjes in de koelkast zetten
maar ik kon het nie laten om even te proeven en ik moet zeggen dat ie echt lekker was terwijl ie nog warm was .... laat staan als ie goed afgekoelt is.....
als je meer kh erbij wil kun je proberen om er brinta bij te doen wel meer vocht bijv melk erbij doen en meer eieren.....





