MuscleMeat

Roeren gaat altijd rechtsom: beter bakken, smakelijker smakken en minder crisis creperen met @Apfelstrudel

  • Topic starter Mentat
  • Startdatum
  • Reacties 72
  • Weergaven 9K
  • Volgers 13

Bezoekers in dit topic

Zoals Gino D'Acampo ongeveer ooit zei in Ready Steady Cook:
"No problem, with a really old chicken, I can make an excellent creamy soup"
 
Als het te los is, dan is het misschien ook te gaar en zou je het minder lang moeten laten stoven. Hoewel je met 70 graden een zeer lage temperatuur gebruikt.

Ik ben benieuwd morgen.
Te los komt vooral door het gebruik van borstlappen, die structuur is erg grof.
 
Ah dus die mensen hebben geen recht op hulp zoeken.
Het ging om het op zijn Hollands BBQ'en van de vis, zodat je de vis niet meer proeft, niet om het cremeren van de mensen.
 
Het ging om het op zijn Hollands BBQ'en van de vis, zodat je de vis niet meer proeft, niet om het cremeren van de mensen.
No shit Sherlock :roflol:
 
ik volg je echt niet hoor, als je met dit soort dingen aankomt
Dat is één van de bekendste kooktips uit een heel oud kookboek, die blijft vaak bij mensen hangen. Die tip hoef je niet te geven als ze "niet halal" zijn, zoals je een post hierboven zou kunnen lezen.
 
Welke maat oven moet ik kopen voor pizza's, kip aan het spit en ovenschotels voor 1 persoon?

Ik twijfel tussen 30 liter en 60 liter. Het zou net in de 30 liter passen, maar moet zoiets niet wat meer ruimte om zich heen hebben zodat de warmte goed rond kan?
 
Back
Naar boven