Ja, ouderdom
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Ja, ouderdom
Ik heb alleen rosbiefHoe lang zou jij Gremlin lapjes laten sudderen? En in roomboter of Olijfolie dischtschroeien?
Zat eraan te komen he.Ja, ouderdom
Gremlin en halalKlinkt als een soort halal knabbelspek.
Te los komt vooral door het gebruik van borstlappen, die structuur is erg grof.Als het te los is, dan is het misschien ook te gaar en zou je het minder lang moeten laten stoven. Hoewel je met 70 graden een zeer lage temperatuur gebruikt.
Ik ben benieuwd morgen.
Buiten koken.Hoe kun je vis klaarmaken zonder dat het naar vis smaakt of je huis naar vis stinkt?
Ah dus die mensen hebben geen recht op hulp zoeken.Dat en cremeren waren ook mijn suggesties.
No shit SherlockHet ging om het op zijn Hollands BBQ'en van de vis, zodat je de vis niet meer proeft, niet om het cremeren van de mensen.
Zeg je nu dat ik zit te mekkeren?Is Gremlin onevenhoevig of een schelpdier?
Oh jaGeiten en schapen zijn evenhoevig.
ik volg je echt niet hoor, als je met dit soort dingen aankomtGij zult het bokje niet koken in de melk zijner moeder.
Dat is één van de bekendste kooktips uit een heel oud kookboek, die blijft vaak bij mensen hangen. Die tip hoef je niet te geven als ze "niet halal" zijn, zoals je een post hierboven zou kunnen lezen.ik volg je echt niet hoor, als je met dit soort dingen aankomt
Dat hadden de eerste mensen die dat ooit hoorden net zo.ik volg je echt niet hoor, als je met dit soort dingen aankomt
Rare meneer.Het ging om het op zijn Hollands BBQ'en van de vis, zodat je de vis niet meer proeft, niet om het cremeren van de mensen.