Helpt zuivel verwijderen echt om minder vet te lijken en doet het je vetpercentage verder slinken? Ik wil het ook graag proberen, maar heb voor de mensen hier die dit gedaan hebben een vraag:
Wat doe je hiervoor in de plaats om toch nog de juiste hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen.
Ik heb vrij veel zuivel in m'n voedingsschema:
VEel (magere) Yoghurt, Melk en Ultramagere kaas (Millner Xtraslimm 10+)
bijv. de ontbijt waaruit ik kies:
->BIO Muesli + magere yoghurt 250ml 242gr 13,05 eiw 35,4KH 7,1 vet
-> Brinta (35g)+250 ml biologische magere melk 285 213,8kc 13,9ei 36,5kh 0,99 , 3,675
-> knackebrod volkoren+xtraslimm (kaas) 32 75,2kc 7,48eiw 7,92kh 1,42vet
-> BIO eiwitshake magere melk (250 ml)+(30gram) 280g 214kc 37 ei 14kh 1vet
Wat kan ik hiervoor in de plaats doen, om zonder zuivelproducten nog steeds genoeg eiwit binnen te krijgen en ook voldoende voedingsvezel?