pimpel
Dutch Bodybuilder
- Lid sinds
- 9 sep 2013
- Berichten
- 333
- Waardering
- 17
- Lengte
- 1m88
- Massa
- 89kg
- Vetpercentage
- 16%
Ik maak voor de hele week altijd pasta.
Ik gooi hier prei, champignons, paprika, uit en een zak tomatensaus in van waar ik zin in heb.
Soms Bertolli, soms lidl, soms alleen gedroogde tomaten enz..
Na het koken is alles heerlijk nat en verrukkelijk.
Als ik de boel af laat koelen, in de vriezer gooi en door de week opwarm is het één grote droge hap.
Wat zou ik er nog doorheen kunnen gooien om het wat natter te krijgen?
Ik gooi hier prei, champignons, paprika, uit en een zak tomatensaus in van waar ik zin in heb.
Soms Bertolli, soms lidl, soms alleen gedroogde tomaten enz..
Na het koken is alles heerlijk nat en verrukkelijk.
Als ik de boel af laat koelen, in de vriezer gooi en door de week opwarm is het één grote droge hap.
Wat zou ik er nog doorheen kunnen gooien om het wat natter te krijgen?

