Fitness Seller

Tips gezocht om de pasta wat "natter" te krijgen na magnetron opwarmen ?

pimpel

Dutch Bodybuilder
Lid sinds
9 sep 2013
Berichten
333
Waardering
17
Lengte
1m88
Massa
89kg
Vetpercentage
16%
Ik maak voor de hele week altijd pasta.
Ik gooi hier prei, champignons, paprika, uit en een zak tomatensaus in van waar ik zin in heb.
Soms Bertolli, soms lidl, soms alleen gedroogde tomaten enz..

Na het koken is alles heerlijk nat en verrukkelijk.
Als ik de boel af laat koelen, in de vriezer gooi en door de week opwarm is het één grote droge hap.

Wat zou ik er nog doorheen kunnen gooien om het wat natter te krijgen?
 
Water..?
Tijdens het opwarmen erbij doen.
 
Als ik rijst opwarm in de magnetron doe ik er altijd heeeel ietsjes water overheen, dan is het totaal niet droog.
 
in bad eten
wel je snorkel meenemen
 
Als je de pasta gekookt hebt afgieten, blussen met water en dan een klein scheutje olijfolie eroverheen. Goed door elkaar husselen. Werkt prima!
 
haha hilarisch!
 
Na opwarmen een beetje extra vierge olijfolie.
 
idd wat water erbij en deksel erop houden in de magnetron.
 
Ik maak een stuk keukenrol nat en leg dat over het eten. Niks droog meer.
 
Terug
Naar boven