MuscleMeat

voedingswaarde bereide Pandanrijst

rijst = rijst.


nou ja zo goed als.


rijst (wilde, gekookt) 101
rijst (witte kleef-, gekookt) 97
rijst (witte snelkook-, gekookt) 114
rijst (zilvervlies, gekookt) 111
rijst (zilvervlies, snelkook, gekookt) 185 (deze vertrouw ik niet)
rijst, meergranen (gekookt, Lassie) 124
 
Laatst bewerkt:
  • Topic Starter Topic Starter
  • #5
rijst = rijst.


nou ja zo goed als.


rijst (wilde, gekookt) 101
rijst (witte kleef-, gekookt) 97
rijst (witte snelkook-, gekookt) 114
rijst (zilvervlies, gekookt) 111
rijst (zilvervlies, snelkook, gekookt) 185 (deze vertrouw ik niet)
rijst, meergranen (gekookt, Lassie) 124

die pandan is wel erg kleeferig maar dat komt miss ook omdat ik teveel water erbij gegooit hebt.
maargoed ik zal wel de zilvervlies rijst aanhouden die ik altijd gegeten hebt
(zilvervlies bereid is 120 kcal d8 ik)
 
Laatst bewerkt:
Misschien hoort rijst wel kleverig te zijn. (vraag maar eens aan een Chinees wat hij vind van "grote droge korrels".)
Perfect voor nasi:D. Ook al ben ik geen chinees. Rijst hoort niet heel kleverig te zijn, gewoon wat minder water gebruiken als je het te kleverig vind. Als het maar gaar is.
 
Laatst bewerkt:
Perfect voor nasi:D. Ook al ben ik geen chinees. Rijst hoort niet heel kleverig te zijn, gewoon wat minder water gebruiken als je het te kleverig vind. Als het maar gaar is.

Als het niet een beetje kleverig is kun je het niet met stokjes eten.

Al te kleverig hoeft inderdaad ook weer niet (alhoewel... risotto ... Mmmmm)
 
Terug
Naar boven