MuscleMeat

kipfilet 3.79 per kilo

Ik haal die altijd bij de Lidl, alleen het is niet echt een goede smaak. Af en toe zit er een zak bij die wel goed is.
 
Je hebt ook ****ing 22% vet...kan wel zien dat je zo weinig vlees eet!

Voor mij gewoon kiloknaller kip...want 20euro/kg is voor een bb'er geen doen..dan maar net iets slechtere voedingswaarden..ik neem het voor lief.


Want, hoe minder vlees je eet, hoe vetter je wordt!



???
 
wrm kip jongens kom nou zeg

2 bak tonijn = 90 eiwit
4 shep whey van 30 eiwit = 120
1 bak kwark = 50 eiwit
caseine protein = 40eiwit
10 eieren = 80 eiwit

330 kwaliteit eiwtten en goedkoper kan je haast niet dan dit

af en toe eet ik wel is kip maar niet vaak
Of 't kwaliteits eiwitten zijn weet ik niet, maar zo kan het inderdaad ook.
 
Zie hier, de simpele gedachtengang die verantwoordelijk is voor kinderarbeid, bio-industrie, milieuvervuiling en meer van dat soort fantastische uitvindingen...


kinderen werken niet zo hard, en als je het minimum jeugdloon verhoogd is het nog minder aantrekkelijk. de bio-industrie vind ik trouwens helemaal niet zo'n slechte zaak.
 
Je hoeft echt geen pond kip per dag te eten hoor. Je kunt je eiwitten uit heel veel andere bronnen halen. Het kost wel wat meer, maar als je kijkt hoeveel leed je bespaart met twee tientjes per week...

Tips:

Vis (wel ff checken op [Link niet meer beschikbaar])
Biologisch rundvlees is niet zo duur
Noten
Eitjes
Vleesvervangers
Kwark


110kg hier, eet minder dan 500g vlees per week. Wat nou niet gainen?

---------- Toegevoegd om 12:35 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 12:32 ----------




Da's geen huilen.


Je kunt je kop ook uit het zand halen? Dat jij ervoor kiest om bio-industrie vlees te eten, prima, be my guest. Maar geef dan niet af op mensen met andere principes, beetje flauw en makkelijk.

500 gram vlees per week?
Ik zit op zeker een kg per dag aan vlees/vis.
Ik heb dus echt wel beef and chicken nodig:D
Ik haal kipfilet gewoon altijd bij C1000 of AH. Meestal tussen de 4-6 euro per kg. Dus betaalbaar.
Tartaar en biefstuk haal ik ook daar, wanneer het in de aanbieding is.
Buiten de aanbiedingen vind ik deze te duur.
 
hoelang kun je kipfilet in vriezer bewaren?
 
Lang genoeg :D Wil je meteen 3 vriezers volgooien soms?
 
haha nice.. dit is goedkoop!
 
kinderen werken niet zo hard, en als je het minimum jeugdloon verhoogd is het nog minder aantrekkelijk. de bio-industrie vind ik trouwens helemaal niet zo'n slechte zaak.

Edit: Lama......
655-funny-lama.jpg
 
Laatst bewerkt:
rauwe kip in -18 graden 9 maanden, nice
 

wat bedoel je? ik meende het serieus hoor.

---------- Toegevoegd om 19:48 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 19:47 ----------

mijn vader betaald altijd maar 3 euro voor een kilo kip, en die is niet volgespoten met water.
 
Daarbij, in biologische kip die veel langzamer gegroeid heeft, zitten veel meer voedingsstoffen dan in die in 6 weken opgekweekte kip die door zijn eigen poten zakt van ellende, en daarna nog vol is gespoten met water en zout om meer volume te krijgen.
Om maar niet te beginnen over de preventieve antibiotica kuurtjes die alle kippen in zo'n schuur door hun voer geroerd krijgen.. Erg goede omgeving voor de ontwikkeling van antibiotica resistente bacterieen..
De antibiotica die mensen krijgen voorgeschreven als ze een MRSA infectie oid hebben krijgen kippen in zo'n omgeving standaard volgens een documentaire die ik enkele maanden geleden gezien heb.. Heel typisch allemaal..
 
Om maar niet te beginnen over de preventieve antibiotica kuurtjes die alle kippen in zo'n schuur door hun voer geroerd krijgen.. Erg goede omgeving voor de ontwikkeling van antibiotica resistente bacterieen..
De antibiotica die mensen krijgen voorgeschreven als ze een MRSA infectie oid hebben krijgen kippen in zo'n omgeving standaard volgens een documentaire die ik enkele maanden geleden gezien heb.. Heel typisch allemaal..

+1

Ik eet al jaren geen kip meer.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #56
Deze thread was niet bedoeld als discussie voor bio industrie.
Ik zou zeggen, stem op Halsema of Partijd vd D. :thumbs:
 
Ik zou zeggen, stem op Halsema of Partijd vd D. :thumbs:
Ik ga niet zo ver dat ik ook nog op kippen ga stemmen joh.. :D
Mijn input was niet bedoeld om iedereen te verplichten biologische kip te gaan eten oid.. Maar je hebt gelijk, ik trek me terug.. ;)
 
Om maar niet te beginnen over de preventieve antibiotica kuurtjes die alle kippen in zo'n schuur door hun voer geroerd krijgen.. Erg goede omgeving voor de ontwikkeling van antibiotica resistente bacterieen..
De antibiotica die mensen krijgen voorgeschreven als ze een MRSA infectie oid hebben krijgen kippen in zo'n omgeving standaard volgens een documentaire die ik enkele maanden geleden gezien heb.. Heel typisch allemaal..

Dat er MRSA in kippenvlees zit betekent niet meteen een besmetting.

Uit een onderzoek door het de Voedsel en Waren Autoriteit:

diersoort MRSA-positief (%)
kip 16%
kalkoen 35,3%

Vervolgens staat in de conclusie

"De lage aantallen MRSA op vlees maken de kans op
deze transmissie gering."

“Op grond van de op dit moment voorhanden zijnde
informatie lijken levensmiddelen geen of een
verwaarloosbare rol te spelen
bij de verspreiding van
MRSA in de humane populatie. Veel van de gegevens
die nodig zijn om deze conclusie volledig te
onderbouwen zijn echter niet beschikbaar. Verder
onderzoek is gewenst om hierover zekerheid te
verschaffen”



Laten we niet meteen in paniek raken door een documentaire die duidelijk een bevooroordeeld sausje had.
 
Dat er MRSA in kippenvlees zit betekent niet meteen een besmetting.

Uit een onderzoek door het de Voedsel en Waren Autoriteit:

diersoort MRSA-positief (%)
kip 16%
kalkoen 35,3%

Vervolgens staat in de conclusie

"De lage aantallen MRSA op vlees maken de kans op
deze transmissie gering."

“Op grond van de op dit moment voorhanden zijnde
informatie lijken levensmiddelen geen of een
verwaarloosbare rol te spelen bij de verspreiding van
MRSA in de humane populatie. Veel van de gegevens
die nodig zijn om deze conclusie volledig te
onderbouwen zijn echter niet beschikbaar. Verder
onderzoek is gewenst om hierover zekerheid te
verschaffen



Laten we niet meteen in paniek raken door een documentaire die duidelijk een bevooroordeeld sausje had.

:rolleyes:
 
Dat er MRSA in kippenvlees zit betekent niet meteen een besmetting.

Uit een onderzoek door het de Voedsel en Waren Autoriteit:

diersoort MRSA-positief (%)
kip 16%
kalkoen 35,3%

Vervolgens staat in de conclusie

"De lage aantallen MRSA op vlees maken de kans op
deze transmissie gering."

“Op grond van de op dit moment voorhanden zijnde
informatie lijken levensmiddelen geen of een
verwaarloosbare rol te spelen
bij de verspreiding van
MRSA in de humane populatie. Veel van de gegevens
die nodig zijn om deze conclusie volledig te
onderbouwen zijn echter niet beschikbaar. Verder
onderzoek is gewenst om hierover zekerheid te
verschaffen”



Laten we niet meteen in paniek raken door een documentaire die duidelijk een bevooroordeeld sausje had.

Ik heb het nooit over MRSA bij kippen gehad, ik had het over onnodig grote hoeveelheden antibiotica die preventief bij kippen gebruikt worden.. Dat er dan ook veel MRSA ontstaat hierdoor is logisch, maar dat betekend dan ook dat die antibiotica dus ook niet meer voor mensen werken als ze met MRSA besmet worden.. Of ze nou besmet worden via kippen of via de stoeprand (of een besmette dumbbell)..
Sorry eleo hier moest ik nog even op reageren.. neem me niet kwalijk...
 
Terug
Naar boven