- Lid geworden
- 27 apr 2003
- Berichten
- 1.394
- Waardering
- 3
Ey,
vanmorgen had ik mij een bak kwark met ananas erdoor gemixed klaargemaakt, in de koelkast gezet (niets erover) en nu toennet wou ik 'm opeten.
Ik neem een hap, meteen kwam het weer eruit, bleeeeeeegh
Vieze bittere smaak. Heb die kwark maar meteen weggegooid en nieuwe gepakt.
Nu mijn vraag: Is dit iets met ananas en het zuur ervan ofzo als dat een dag staat dat het dan met kwark zuur gaat mengen en dan een rottingsprocess ontstaat?
Het gaat me echt niet om die verspilde bak kwark hoor, zo duur is dat spul niet maar gewoon wil dat eens weten hoe dat kan.
Volgende keer maak ik het maar vers klaar en niet meer smorgens
vanmorgen had ik mij een bak kwark met ananas erdoor gemixed klaargemaakt, in de koelkast gezet (niets erover) en nu toennet wou ik 'm opeten.
Ik neem een hap, meteen kwam het weer eruit, bleeeeeeegh
Vieze bittere smaak. Heb die kwark maar meteen weggegooid en nieuwe gepakt.
Nu mijn vraag: Is dit iets met ananas en het zuur ervan ofzo als dat een dag staat dat het dan met kwark zuur gaat mengen en dan een rottingsprocess ontstaat?
Het gaat me echt niet om die verspilde bak kwark hoor, zo duur is dat spul niet maar gewoon wil dat eens weten hoe dat kan.
Volgende keer maak ik het maar vers klaar en niet meer smorgens