XXL Nutrition

Onderzoek - wat doe jij om het optimale resultaat te bereiken?

Bezoekers in dit topic

Lisanne Balk

Novice
Lid geworden
27 sep 2021
Berichten
12
Karma
3
Vanuit het Mulier Instituut doen we onderzoek naar het gebruik van prestatiebevorderende middelen (zoals supplementen, maar ook anabole steroïden) in de fitness. We willen beter begrijpen waarom fitnessers bepaalde middelen wel of juist niet gebruiken en daarom willen we graag in gesprek met fanatieke sporters zoals jij.

Doe jij fanatiek aan fitness of bodybuilding en train je minimaal vier keer per week? En doe je dit recreatief (dus geen wedstrijden)? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening en willen we je uitnodigen voor een eenmalig interview.

Het interview kan face-to-face of digitaal plaatsvinden, duurt maximaal een uur en wordt gepland op een moment dat het jou uitkomt. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en je blijft anoniem.

Interesse in deelname of heb je een vraag over het onderzoek? Kijk voor meer informatie op de website of stuur een privé bericht.

groet,
Lisanne
 
Deed die Tjeerd ook geen ander onderzoek ivm anabolen? Misschien dat jullie voordien ook contact hadden en hij het zo probeert:dunno:
 
Back
Naar boven