1. Ontzet Notitie

(Para)medici en studenten in opleiding voor een (para)medisch beroep gezocht!

Topic in 'Allerlei' gestart door Mainline, 3 sep 2018.

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. Mainline

  Mainline Novice Topic Starter

  Berichten:
  18
  Leuk Bevonden:
  16
  Karma:
  15.540
  (Para)medici, dan wel studenten in opleiding voor een (para)medisch beroep gezocht!

  De Finse Dopinglinkki organisatie heeft een e-learning programma ontwikkeld om professionals in de gezondheidszorg te ondersteunen bij het voorkomen, dan wel beperken, van schade door het gebruik van PIEDs (Performance and Image Enhancing Drugs), zoals spierversterkende medicatie en afslankmedicijnen, binnen de recreatieve sport. Het programma bevat onder meer video interviews met Nederlandse experts zoals een sportarts, een verslavingsarts, en endocrinoloog-internist Pim de Ronde van de Anabolenpoli.

  Mainline zoekt personen die het programma willen doorlopen en vervolgens in een korte online vragenlijst willen beoordelen. Deelname vergt niet veel tijd, en kan gefaseerd en op eigen tempo plaatsvinden.

  Geïnteresseerden met een achtergrond in de gezondheidszorg kunnen mailen naar: t.dezeeuw@mainline.nl

  Wij sturen dan meer informatie over het project en/of de inloggegevens om toegang te verkrijgen tot de digitale omgeving.
   
 2. Mainline

  Mainline Novice Topic Starter

  Berichten:
  18
  Leuk Bevonden:
  16
  Karma:
  15.540
  Een van de artsen waarmee in het kader van het e-learning programma een interview is gevoerd is John IJzerman. Sportarts John IJzerman was een van de zeer weinige artsen waar sporters terecht konden met hun vragen en klachten gerelateerd aan PIED-gebruik. Bodybuilders, powerlifters, en vechtsporters reisden derhalve vanuit het hele land naar zijn sportartsenpraktijk in Bergen op Zoom voor advies en begeleiding.

   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie