MuscleMeat

Snelle eiwit rijke maaltijd.

Tricep

Novice
Lid sinds
3 jan 2012
Berichten
11
Waardering
0
Lengte
1m76
Massa
84kg
Vetpercentage
13%
Rijst met worst in saus

Ingredienten:

Worst
ui (gesneden)
melk - kan ook melk cream
Tomatenpuree
Tomaten ketchup (zonder smaak toevoegingen)
Zout en peper
sambal naar smaak.
Boter

Ga naar deze filmpje en bekijk wat je allemaal moet doen heel simpel =)
http://www.youtube.com/watch?v=Akxgb5ONhB0&feature=channel_video_title
Bak je worst op een laag vuurtje tot het licht bruin is dan voeg je ui toe. Daarna bak je het tot een donker bruine kleur met ui samen.
Daarna doe je melk in de pan of (melk cream voor betere smaak) en doe je worst met ui erin. Als het al aardig warm is doe je sambal/peper/zout/ in. En voordat het begint met koken doe je tomatenpuree/en ketchup erin.
En dan wat rijst erbij en klaar is kees =)

Had het 2 dagen geleden gekookt erg lekker en snel :)
Ps: Voor nog meer smaak voeg krabsalade toe (in elke supermarkt te koop :)
 
Klinkt eerlijk gezegd niet geweldig. Met die krabsalade zelf ronduit ranzig... Maar goed kun en het een keertje proberen natuurlijk. Ben wel benieuwd naar reacties van mensen die dit gemaakt hebben.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
Klinkt eerlijk gezegd niet geweldig. Met die krabsalade zelf ronduit ranzig... Maar goed kun en het een keertje proberen natuurlijk. Ben wel benieuwd naar reacties van mensen die dit gemaakt hebben.

De salade is naar keuze natuurlijk =) Iedereen heeft een eige smaak.
 
Leuke video. (en ik dacht al .. komkommer ? )
 
Klinkt eerlijk gezegd niet geweldig. Met die krabsalade zelf ronduit ranzig... Maar goed kun en het een keertje proberen natuurlijk. Ben wel benieuwd naar reacties van mensen die dit gemaakt hebben.

Ben het eens met Burrun, klinkt behoorlijk smerig imo! En worst is dat niet vaak heel vet?
 
En wat is hier nu eiwitrijk aan?
 
Voorlopig heeft TS de handen nog mie op elkaar gekregen. Iemand dit al duren maken?
 
Ja of ik ben gek of het zal toch veel vet bevatten miss leuk voor in de bulk
 
Terug
Naar boven