Gast 171128
Cool Novice
- Lid geworden
- 1 jul 2021
- Berichten
- 30
- Waardering
- 2
- Lengte
- 1m86
- Massa
- 63kg
- Vetpercentage
- 16%
Hoi,
Ik zit nog op school en moet altijd ff wat ontbijten voordat ik naar school ga. Rond 8.00. Meestal heb ik dan geen tijd om die ochtend nog een ontbijt te maken dus dat doe ik de avond ervoor. Dat bestaat uit
220 gram skyr
30 gram whey diet protein (my protein)
40 gram havermout (ongekookt)
75 gram blauwe bessen.
Ik vroeg me af of dit wel zo goed is? Kan ik havermout rauw eten? Heb weleens exact hetzelfde recept gedaan maar dan met havermout die gekookt is. En dan laten afkoelen in de koelkast. Dat vulde veel meer dan de rest maar kost me best wel veel tijd.
Dus wat is jullie advies?
Kan ik gewoon havermout rauw blijven eten of kan ik het beter maar gewoon koken?
Of wellicht koken en dan zonder de skyr?
Ik gebruik nu skyr 0% vet. Gebruikte vroeger Franse magere kwark maar ben nu naar de skyr gestapt. Verschil vind ik niet al te groot.
Dus is het beter om skyr te gebruiken of Franse magere kwark? Of maakt het geen reet uit?
Ik zit nog op school en moet altijd ff wat ontbijten voordat ik naar school ga. Rond 8.00. Meestal heb ik dan geen tijd om die ochtend nog een ontbijt te maken dus dat doe ik de avond ervoor. Dat bestaat uit
220 gram skyr
30 gram whey diet protein (my protein)
40 gram havermout (ongekookt)
75 gram blauwe bessen.
Ik vroeg me af of dit wel zo goed is? Kan ik havermout rauw eten? Heb weleens exact hetzelfde recept gedaan maar dan met havermout die gekookt is. En dan laten afkoelen in de koelkast. Dat vulde veel meer dan de rest maar kost me best wel veel tijd.
Dus wat is jullie advies?
Kan ik gewoon havermout rauw blijven eten of kan ik het beter maar gewoon koken?
Of wellicht koken en dan zonder de skyr?
Ik gebruik nu skyr 0% vet. Gebruikte vroeger Franse magere kwark maar ben nu naar de skyr gestapt. Verschil vind ik niet al te groot.
Dus is het beter om skyr te gebruiken of Franse magere kwark? Of maakt het geen reet uit?