AndroidHealthClinic

Coronavirus

Bezoekers in dit topic

Ja, maar hij wil meer openheid om de cijfers te kunnen controleren.
Maar is er meer openheid om bv besmettingen te controleren. Veel meer dan die cijfers van het RIVM krijg je toch niet, dus dat is dan het meest betrouwbare
 
En het is toch duidelijk wiens schuld dat is. Niet van jonge gezonde ongevaccineerden... die wel het meest gepest worden.
Het is wel een groep die er door geraakt geraakt wordt.

Ook is dat de meest sociaal mobiele groep, die worden er mede daardoor meer door geraakt, maar zijn ook mede daardoor een grotere factor in de verspreiding.
 
Het is wel een groep die er door geraakt geraakt wordt.

Ook is dat de meest sociaal mobiele groep, die worden er mede daardoor meer door geraakt, maar zijn ook mede daardoor een grotere factor in de verspreiding.
Ik snap de aandacht voor verspreiding niet. Er zijn geen reeële maatregelen die het voldoende tegengaan, het seizoenseffect is sterker. Verspreiding tussen leeftijdsgroepen heeft nooit veel plaatsgevonden, behalve in de zorg waar het dan ook altijd het meeste is geweest en lockdownmaatregelen er het minste tegen kunnen doen, misschien zelfs juist averechts werken. Het is nodig om groepsimmuniteit op te bouwen en te behouden, ook voor andere ziektes die in vlagen weer meer opspelen. En met 95% bescherming van vaccinaties zijn besmettingen - waarbij al slechts 1% ernstig ziek werd - nu dus nog eens 20 x minder relevant voor de druk op de zorg.

Goed nu is de capaciteit zo slecht dat elk individueel bed telt, maar denk aan hoeveel verband aan die cijfers er nog over is. Dan moet je dus draconische maatregelen nemen het hele land achter slot en grendel opsluiten - met alle gevolgen van dien - om misschien een fractie van een procent door jonge mensen veroorzaakte opnames te kunnen minderen.

Dat is op schimmen jagen.
 
ps. hoe gaat een 'korte beperkte lockdown' niet gewoon weer tot april-mei duren?
Kort en beperkt voor de mensen die nu alsnog snel een prik halen, de rest heeft gewoon pech.
 
Gerapporteerd bij de administrateur.
 
Ja maar de bezuinigingen op de zorg.
 
Ja maar begrijpend lezen.
 
Back
Naar boven