Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
heb em ook geprobeerd, 2 eitjes met 1.5 scoops basic bulkwhey "cookies and cream"
volgende keer iets sneller eruithalen, ik heb 2.5 minuut erin laten staan.
maar zeer lekker! misschien een idee voor mensen die op school zitten om mee te nemen als tussendoor!
Vammidag gemaakt, 2 eieren, 40gram why en klein beetje melk.
1.30 minuut, bovenkant zag er wel nice uit, klap ik hem om op het aarrecht... hele onderkant nog vloeibaar XD fuuuuu
G
Gast 60484
#40
Mijn recept was:
1,5 scoop whey Cookies & cream
scheutje melk
1 ei
2 minuten op 600 watt
Ik denk dat mijn beker wat te diep was en ik iets te weinig tijd heb gebruikt. Tijdens het kloppen werd het niet echt een pasta, meer een kwark achtige substantie. De voorkant was perfect, goed van smaak en stevig. Het vult enorm, en de whey smaak is zeer overheersend. Het lijkt me niet lekker met een fruit smaakje oid. Zeker een aanrader en zo gemaakt!