- Lid geworden
- 21 dec 2005
- Berichten
- 8.861
- Waardering
- 1.239
- Lengte
- 1m88
- Massa
- 154kg
- Vetpercentage
- 18%
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Voordelen voor krachtsporters:
- Chocolademelk bevat een ideale KH/PRO verhouding voor postworkout: 4:1/3:1 (1)
- Cacao verhoogt NO. (2) Daarmee een verbeterde voedingstoffen opname in de spieren. (3) Verbeterd dus het metabolisme en je lichaamscompositie.
- Cacao verlaagt lichaamsvet (4)
- Cacao verbetert insuline gevoeligheid en verlaagt de bloeddruk (5)
- Smaakt goed en is relatief goedkoop.
Er zullen vast nog meer voordelen aan zitten. Iemand nog ideeen?
(1) http://jissn.com/content/5/1/17
(2) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14654748
(3)http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17312446?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_SingleItemSupl.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=1&log$=relatedarticles&logdbfrom=pubmed
(4)http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15850966?itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum&ordinalpos=1
(5) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15755830?itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum&ordinalpos=3
is cacaopoeder van de supermarkt niet gewoon bruingekleurde suikerpoeder met een tintje echte cacao er doorheen
nee.
is zonder suikers whatsoever.
PS: cacao is ook een NO-booster
Dus welke poeder zou ik moeten halen, Nesquik ofso? Chocomel shakes gaan er altijd wel in
welke cacao dan? welk merk? welke supermarkt?
en gewoon door je melk heen gooien oid?
ik ben wel h4rdk00r, vreet alles rauw en puurblooker
en dat spul is best bitter, dus als je het door je melk gooit dien je er wel suiker of zoetstof bij te gooien om het drinkbaar te maken (tenzij je h4rdk00r bent uiteraard).
ik werk in de cacao industrie en alle cacao word gesteriliseert gealkalyseert en gebrandt, pure cacao bevat zelfs blauwzuurgas lijkt me niet dat je dat kan eten of wel. cacao is vanzichzelf ook erg zuur nog zuurder als pure azijn, omdit tegen tegaan word er een mengsel van water en loog aan toegevoegt die het zure opheft, en voor de kleur en om het vocht eruit weer uit te krijgen wordt het gebrandtGebrande cacao is veel lekkerder. (minder scherp van smaak en wat minder zuur ook)
(is trouwens een Nederlandse uitvinding naar het schijnt en wordt daarom in the US ook wel Dutched Cocoa genoemd ... http://www.thenibble.com/reviews/main/beverages/cocoas/dutched.asp)
ik ben wel h4rdk00r, vreet alles rauw en puur
ben ook van mening dat je alles kan leren eten.