- Lid sinds
- 16 aug 2009
- Berichten
- 20.784
- Waardering
- 2.024
- Lengte
- 1m88
- Massa
- 120kg
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
nee enkel met water
in de bulk mag je gerust magere melk gebruiken
en ja is idd lekker
heb nu zelfs smaakstof voor bij neutrale proteïne te doen erbij gedaan ,smaak hij lekker naar vanille, banaan of wat je maar wil![]()
maar mss toch wat water of melk bij doen volgende keer.Heb vandaag havermout gemixt met melk en een ei daarbij kaneel gedaan.
een kop havermout en een kop melk.
Alleen vroeg ik me af als je brinta gebruikt (granen dus) krijg je dan niet gewoon hetzelfde als meergranenpannekoek?
meergranen pannekoeken zijn die goed of niet? Ze zijn wel lekker en je kan ze bijna kant en klaar halen in zo een flesje, waarbij je alleen melk hoeft toe te voegen, shaken en in het pannetje
Voorverpakte? Lijkt me dat daar veel toegevoegde shit in zit, maar weet dit niet zeker. Denk dat het er wel op de verpakking te zien is.
Gasten doe gewoon simpel...
Met een grote koekenpan goed voor 3 pannenkoeken:
6 hele eieren
100gr havermout
200ml melk
klaar! toevoegingen naar wens...
Deze werkte perfect voor mij. Ik was wel vergeten om te blijven roeren in de suspensie.. De eerste pannekoek neigde naar een omelet, de laatste naar een koek. Maar toch zeer simpel en weinig afwas. Blender + pan.

Klopt ze zijn perfect
Heb dit in de bulk bijna dagelijks gegeten.
Ik doe het zo:
-alles in de shakebeker
-shaken
-staafmixer die havermout wat dunner maken
-de shakebeker op zen kant leggen (dicht) zodat niet alle havermout naar beneden zakt
en na elke pannenkoek een beetje schudden.
Wat ik me wel afvraag, stel je je nooit vragen bij de 6 eierdooiers die je dagelijks eet/at?*
Nee, ik stel vragen bij mensen die daar vragen bij stellen.
Veel rozijnen erdoor gooien,en een beetje kameelIemand nog tips om mijn havermout pannenkoeken wat lekkerder te maken?

