- Lid sinds
- 13 apr 2003
- Berichten
- 13.658
- Waardering
- 228
Dat zou idd kunnen, maar het is wel minder optimaal voor een cut.BBD zei:Niet als hij dan simpelweg wat minder brinta neemt.
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dat zou idd kunnen, maar het is wel minder optimaal voor een cut.BBD zei:Niet als hij dan simpelweg wat minder brinta neemt.
Is een beetje het nadeel van brinta, je moet er veeel melk instoppen..
Voor 50 gr heb je minstens 350ml melk nodig.. Voor 100gr havermout heb je al genoeg aan 300ml melk..
Voor 100gr brinta heb je dan 600-700ml melk nodig, en probeer dat goedje dan maar es naar binnen te krijgen![]()
100 gr brinta, 300 ml melk.. eten tot wanneer het te hard is, dan terug een beetje melk bij gieten en repeat.

en ik eet bijna alles!!
)



wat was ook weer het nut van kaneel ? heb het geweten, maar ben het vergeten![]()
Idd brinta word veel sneller beton als havermout. Wat dat betreft is havermout ideaal om te downen..Ik gebruik havermout in plaats van brinta. Havermout wordt niet zo'n massa als het wat langer staat en heeft praktisch dezelfde voedingswaarden. Heb een tijdje 100 gram brinta met 500 ml melk geprobeerd, maar net als bij ieder ander binnen notime een blok beton![]()
Dat zou idd kunnen, maar het is wel minder optimaal voor een cut.
Idd brinta word veel sneller beton als havermout. Wat dat betreft is havermout ideaal om te downen..
Als hij niet overdrijft met de suiker, hoeft dat zeker niet.

