even een klein vraagje over eieren.
wat is beter voor spier opbouw eieren koken of rauw ?
gr alvast bedankt
wat is beter voor spier opbouw eieren koken of rauw ?
gr alvast bedankt
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Je kan ze beter koken, zoals hierboven al gezegd voor de bacterien en salmonella maar ook qua de opname. Volgens mij wordt wel zo'n beetje alles wat rauw is langzamer verteerd/opgenomen.
wou net zeggen, kan dat nog nu ? ivm salmonella ? zou wel lkkr makkelijk en snel zijn
ik bak ze altijd, ben niet zo van het pellen.
Dan heb je toch altijd vet nodig? Of olie?
En eet je dan ook alle eigeel? Want dat is volgens mij niet goed voor je cholestorol.
Dan heb je toch altijd vet nodig? Of olie?
En eet je dan ook alle eigeel? Want dat is volgens mij niet goed voor je cholestorol.
