MuscleMeat

Helios info

Bezoekers in dit topic

Wat algemene info verzameld van diverse websites en forums

[Afbeelding niet meer beschikbaar]


Helios -de plaatselijke vetverbander-

In Europa werden de ontwikkelingen omtrent Helios met argusogen gevolgd, en het underground laboratorium GENERIC SUPPLEMENTS besloot het middel ook in Europa voor bodybuilders op de markt te brengen. Omdat ze over empirische gegevens (praktijkgegevens) uit Canada kon beschikken, besloot Generic Supplements enige veranderingen door te voeren. Allereerst werd besloten het systeem naar één component terug te brengen. Dit omdat in de praktijk de T3 meestal oraal werd genomen. Omdat het originele systeem werkt met twee afzonderlijke oplossingen (1 zure en 1 basische). Deze twee verdragen elkaar niet wat twee afzonderlijke flessen nodig maakte, maar ook...twee afzonderlijke injecties per dag per plek. In Europa is T3 in tabletvorm goedkoop en overvloedig aanwezig, waarom zou GS dan een dure injectabele T3 vermarkten, wat nog onhandig en smerig in gebruik is ook? Bovendien zorgt een extra injectie voor onnodige weefselbeschadiging en lidtekenweefselvorming. Het systeem van Generic Supplements zit in een 50 ml fles en elke milliliter bevat 5,4 mg yohimbine hcl en 40 mcg clenbuterol hcl (hcl staat voor laboratoriumkwaliteit met echte werkende grondstoffen dus geen afgeleiden). Deze combinatie is uitermate potent, zoals wijlen Dan Duchaine in één van zijn artikelen al voorspelde.

T3
In de verenigde staten gebruiken ontelbare bodybuilders, fitnessqueens en modellen dit schildklierhormoon het hele jaar door in hoge dosis, ze zijn hun hele leven lang aangewezen op supplementatie met T3 omdat door het vele hoge gebruik hun lichaamseigen productie voorgoed naar het nulpunt is gedaald. Daarom is het beter T3 slechts korte tijd te gebruiken. Met een dagelijkse dosis van slechts 12,5 mcg per dag kunnen vrouwen en lichte beginners tot wel 3 maand lang hun metabolisme verhogen en zo veel vet verbranden, ook in combinatie met HELIOS. Bij 50-100 mcg per dag kom je op een dosis die veel zwaardere bodybuilders gebruiken. Het is van het grootste belang dat de dosering zorgvuldig wordt op- en afgebouwd. Ook de combinatie T3 en clenbuterol is niet nieuw.


Plaatselijk vet verbranden (spot reduction)
Als je op dieet gaat zul je constateren dat het vet erg onevenwichtig over het lichaam verdeeld, verbrand. Op plaatsen waar je eigenlijk geen vet kwijt wilt, lijkt het lichaam het best te reageren op het dieet. Daar tegenover lijken de plaatsen waar je je vet het liefste kwijt wilt, niet of nauwelijks te reageren op je dieet. Je gezicht wordt smaller, bij vrouwen verdwijnt de borstomvang, terwijl de “love handles” en de “zadeltassen” blijven bestaan. Bij de mannen wordt de taille wel smaller, maar het vet dat de buikspieren bedekt, blijft onaangetast. Toch betreft het hier slechts een relatief dunne laag. Waarom zou je jezelf onderwerpen aan een streng onaangenaam dieet, als het vet toch op die plaats blijft zitten, waar jij het juist graag kwijt wilt? Liposuctie dan maar? Dat kan, maar er is nu ook een goedkoper alternatief.

Hoe gebruik ik Helios?
Er zijn meerdere mogelijkheden, als je een insulinenaaldje gebruikt, neem je een huidplooi tussen je duim en wijsvinger, van je linkerhand, je steekt nu met je rechterhand het naaldje onder de huid die tussen de duim en wijsvinger van je linkerhand in het vetweefsel. Voor de mensen die bang zijn voor naalden, er zijn transdermale (door de huid) systemen te koop, die onder hoge druk in een groter gebied de werkzame stoffen verspreiden, op http://www.dermojet.com/ zie je een dergelijk systeem dat zonder naalden en met behulp van druk werkt, net als op: www.medicaljet.it/inglese/siciminglese/ ingleseiniettore.htm . Begin met één injectie met een kleine dosis. Als je dat kunt verdragen (hieronder wat je moet dan als je zelfs de kleinste dosis niet kan verdragen), kun je geleidelijk de doses opvoeren en de injecties gelijkmatig verdelen over het gebied waar je vetmassa wilt verliezen, wissel de linkerkant af met de rechterkant, dat kan op één dag zijn of op eenvolgende dagen. Probeer verschillende delen van je vetopslag te raken, elke keer zo dat elke vetcel in dat gebied wordt gebombardeerd met deze vetdestructor. Bij dikke lagen vetuitstulpingen (zoals deze bij vrouwen tussen de bovenbenen en hetachterwerk) NIET diep in de vetlagen injecteren, maar van buiten rustig naar binnen werken. Het zou ideaal zijn als je dit ‘smorgens als eerste op de nuchtere maag kon doen, net voor je aerobische training. Begrijp goed dat als gevolg van de injecties het vet uit de vetcel wordt verdrongen en in de bloedstroom wordt opgenomen. De vetmoleculen zijn niet vernietigd. Dat zul je met aansluitende aerobische training moeten doen. Je zou eventueel oraal clenbuterol erbij kunnen nemen of efedrine met cafeïne, ’s morgens als je ’s avonds traint, of andersom.
Voor kleine onderhuidse injecties kunnen heel goed insulinespuitjes worden gebruikt, waarvan de naaldjes zo dun zijn dat men de injectie bijna niet voelt.

Wat moet je doen, als je er überhaupt niet tegen kunt?
Stel dat je geen enkele thermogene respons ondervind van je injecties. Maar hartkloppingen, zweten, trillen etc, wat dan? Je injecteert minieme doses, dan stop je een kleine week 5-7 dagen, en je probeert het een dag of twee opnieuw. Zo laat je je lichaam wennen aan deze middelen, en vergis je niet het lichaam past zich razendsnel aan. Zo leer je je lichaam om te reageren zoals jij dat wilt. Langzamerhand kun je de doses verhogen, en de thermogene respons verbeterd en de bijwerkingen verdwijnen. De thermogene respons is zeer goed te meten, door ’s morgens rectaal je lichaamstemperatuur te meten en 1 á 2 uur na de injectie opnieuw. Een waarschuwing tussendoor, aan mannelijke bodybuilders die in het verleden last hebben gehad van gynaecomastia (vrouwelijke borstvorming), béta-agonisten kunnen de aromatisatie van testosteron vergroten en zelfs een “slapende” gyno weer tot leven wekken. Dus pas op als je ook extra aromatiseerbare steroïden gebruikt, en in het verleden vatbaar bent gebleken.

Hoe werkt het?
Voor de mensen die graag de biochemische werkingsweg willen weten, hier extra beknopt en verkort (er zijn enkele informatiekanalen overgeslagen). De volgende informatie is extra actueel nu Nederlandse wetenschappers deze maand (november 2002) hebben ontdekt dat vetopslag door de hersenen wordt geregeld en niet door hormonen zoals altijd werd aangenomen. Zelf geloof ik dat er en mate van samenwerking bestaat tussen HH-opslag en hormoongerelateerde opslag, dus dat we het altijd wel wisten, maar niet helemaal.
Als onze vetopslagen zijn verbonden met het centrale zenuwstelsel (CZS). Onze hersenen zijn dus rechtstreeks gerelateerd aan elke vetopslagplaats. Door het zeneuwstelsel kan ons brein neurotransmittors sturen naar om het even welke opslagplaats. Deze neurotransmittors (epinephrine en norepinephrine) zijn de belangrijkste lipolytische hormonen. Ons brein stuurt niet altijd deze neurotransmittors naar de door ons gewenste plaatsen. Als het brein ze niet naar die vetopslagplaatsen zend die we kwijt willen, dan doen we het zelf, door te injecteren op die plaats waar we vet willen verliezen.

bron: bodypage


Important facts about Helios... by W. Llewellyn


HELIOS is a new drug product that was developed for the spot reduction of stubbom areas of adipose(fat) tissue. The name HELIOS stands for Hyper Thermal Lipolityc System, and there is no question it is made for the bodybuilding drug market. It is produced by Generic Supplements, which is a popular underground steroid(and related drug) manufacturing operation located somewhere in Europe. Generic Supplementsproduces a full line of injecteable and oral medications, ranging from standard bodybuilding drugs to clenbuterol , even designer products Helios. To spite relatively cheap apperance of the packaging, products from GS are held in high ragard among athletes at this time.

Helios specifically contains a mixture of clenbuterol hcl and yohimbine hcl, a potent beta agonist and alpha antagonist respectively. These two drugs are present in a concentration of 40mcg/mL (clenbuterol) and 5.4mg/mL (yohimbine), a balanced and appropriately dosed mixture for bodybuilding use. Clenbuterol and yohimbine work to promote fat loss through the same system(androgenic), however they exert their effects through very distinct(but complementary) mechanisms. Clenbuterol, of course, is a potent beta-2 agoinst, which directly and strongly stimulaters lipolysis very much in the same way as ephedrine does(though it is more selective in its actions). Yohimbine hcl is alpha-2 receptor antagonist, which also promotes fat loss mainly by blocking the activity of other chemicals in the body.

bron: BOS

Hier de links mbt tot Helios gebruik:

Subqutaan injecteren:
[Link niet meer beschikbaar]

Real player:
http://www.pharmacy.unc.edu/carelabs/Real_Files/movies/subqtape.ram

AVI (windows media player):
http://www.pharmacy.unc.edu/carelabs/AVI_Files/subqtape.avi


PDF-bestand (duits) over Helios (Chemisch Liposuctie)
http://s2.11mbit.de/q6G96746ymNpd5741tqvNKmEBHNpq6pdaO4wtLnOg562zItqI6812852/f1q1JPpz

Bij deze laatste link moet je even wachten om vervolgens de 3 letters in te typen die verschijnen. Daarna kun je het bestand downloaden

Bron: een DBB member (naam is me ontschoten)

Verdere tips van gebruikers:

* zorg dat je vloeistof op een temperatuur van rond de 20 graden injecteerd. Dit om een branderige injectiegevoel te vermijden

* De meeste jongens gebruiken het enkel op trainingsdagen. Ongeveer een uur voordat ze aan hun cardioworkout beginnen

* Verdeel de te zetten ml's over zoveel mogelijk plekken om zo knobbelvorming te vermijden

* Het Helios injectieschema wat door de meesten gehanteerd wordt:

WEEK 1 1/2 CC
WEEK 2 1 CC
WEEK 3 1.5 CC
WEEK 4 2 CC
WEEK 5 2.5 CC
WEEK 6 2 CC
WEEK 7 1 CC
WEEK 8 0.5 CC


bron: ukmuscle

Heb verder nog een gedeeltelijke log van een Duitser die zijn bevindingen heeft vastgelegd. Mocht daar behoefte aan zijn hoor ik het wel.

Als iemand nog nuttige info heeft omtrend Helios dan is dat van harte welkom.
 
Zeer interessant kerel. Hoewel ik wel twijfel aan dat stukje over T3. Verschillende onderzoeken wijzen niet naar permanente schade of je moet er aanleg voor hebben. Ook ben ik benieuwd naar die log waar je het over hebt. Of in ieder geval een linkje.
 
Hallo Leutz,
ich will hier in fortlaufender Reihenfolge meine Erfahrungen und Eindrücke mit Helios schildern. Heute war der erste Tag der Anwendung.

zur Beschreibung: Helios ist ein Fettburner der subk*tan also direkt in das Fettgewebe gespritzt wird. Enthält 40mcg Clenbuterol HCL und 5,4mg Yohimbine HCL pro ml. Habe eine 50ml Flasche von GSH .


Tag 1:
Ich habe mir vorgenommen es immer früh zu spritzen. Beim ersten Mal wollte ich mir noch nicht einen ganzen ml auf einmal geben so daß ich nur 0,6ml aufgezogen hab und mir seitlich des Bauches jeweils 0,3ml rechts und links subk*tan gespritzt habe. Bei den Injektionen selber war nichts zu merken, erst etwa eine halbe Stunde später wurden die Stellen etwas warm was nicht unangenehm war. Etwa 2-3 cm im Umkreis um den Einstichen herum hat es sich rötlich verfärbt, tut aber nicht weh.

Beim Training heute nachmittag ist noch anzumerken das ich beim Cardio meine Soll Herzfrequenz leichter erreicht habe was auch schon mal positiv anzumerken ist.

Durstgefühl war den ganzen Tag über verstärkt so das ich mehr trinken musste was aber nicht am Wetter gelegen haben konnte da es auch nicht wärmer als sonst ist.

Tag 2:
Habe mir heute früh 0,8ml gespritzt also 2 mal 0,4. Die geröteten Stellen von gestern waren immer noch da weshalb ich die einstichpunkte um einige zentimeter verschob. Die Stellen wurden etwa eine halbe Stunde später wieder warm. Die Körpertemperatur überhaupt hat sich erhöht aber nicht so sehr wie bei oraler Einnahme von Clen. Über Fettabbau kann ich jetzt natürlich noch nichts schreiben.

Verstärktes Schwitzen sowie Durstgefühl, innere Unruhe(etwas aufgedreht) haben sich eingestellt.
Muss noch dazu schreiben das ich gestern Abend auch schlechter einschlafen konnte als sonst. Werde ich heute mal weiter beobachten müssen.

Training war heute nicht deswegen kann ich morgen erst wieder was dazu schreiben, mich interessiert vor allen Dingen ob ich die Herzfrequenz wieder leichter erreiche oder ob es eine Ausnahme war. Wir werden sehen.


Tag 3
Heute habe ich mir dann 1ml gespritzt. Ich muss sagen die Stellen an denen ich es anwende werden immer grossflächiger warm. Die Fettdicke werde ich erst nach einer Woche messen also am kommenden Montag.

Die üblichen Sachen haben sich wieder eingestellt wie Unruhe, verstärkter Durst und Schwitzen. Leichte Einschlafprobleme.

Beim Cardio Training war es so das ich die Herzfrequenz wieder leichter erreicht habe was dann wohl am helios liegen muss. Etwas stutzig war beim eigentlichen Training das ich nicht so schnell müde wurde und etwas vermehrte Energie spürte. Zwar nicht so wie bei ECA aber es war dennoch spürbar.

Tag 4
Habe mir heute früh noch mal 1ml gespritzt. Wollte nicht noch höher gehen da ich nicht weiß was überhaupt die Höchstdosis ist. Sollte vom VK eigentlich eine Gebrauchsanweisung kriegen aber bis jetzt noch nichts angekommen.
Die Nebenwirkungen scheinen abzuklingen jedenfalls nicht mehr so heftig wie die ersten 3 Tage. Nur die Stellen wo ich es spritze werden nach wie vor warm was ich nicht als NW bezeichnen würde.
Das es auch systemisch wirkt und nicht nur lokal beweisen die NW die ich hatte, nur wird es sehr viel langsamer in den Körper abgegeben. Aber eben auch lokal durch die lokale Erwärmung.

Der Fleck vom ersten Tag hat sich rötlich/gelblich verfärbt. Da habe ich wohl was getroffen was nicht getroffen werden durfte oder ich war zu tief drin.
Leichte rötliche Flecke bleiben jetzt immer noch nach dem Spritzen aber wirklich nur leicht.

Tag 8
Wie bereits angekündigt habe ich heute das erste mal die Fettschicht gemessen und ich hatte es selber nicht für möglich gehalten das sich in so kurzer zeit was tut. Der Kfa hat sich zwar insgesamt nicht großartig nach unten bewegt aber an den Stellen an denen ich es anwende dafür um so mehr.
Mache jetzt großartig keine Diät aber ich achte schon auf das was ich esse. Ansonsten nur Cardio vor dem eigentlichen Training.
Beim Cardio ist es immer noch so das ich die Soll Herzfrequenz leichter erreiche was ich als positiv empfinde.

Tag 10
Bin jetzt mittlerweile auf 1,5ml hochgegangen das ich mir an einer Stelle injiziere. Es scheint lokal fett zu verbrennen wie auch über die Erhöhung der Körpertemperatur. Es bilden sich nach dem injizieren immer kleine Huckel unter der Haut das aber laut dem englischen Forum normal ist. Die Stellen werden auch immer ziemlich warm was aber nicht unangenehm ist.
Die Fettdicke werde ich erst wieder am kommenden Montag messen

Ich werde mir mal die Mühe machen und den Text von W. Llewellyn übersetzen.

Tag 12
Habe mir heute natürlich wieder 1,5ml gespritzt und die NW sind eigentlich so gut wie weg jetzt. Abgesehen von der fettverbrennenden Wirkung diesews Mittels habe ich beim eigentlichen Training vermehrt energie zur verfügung was sich darin äussert das ich die gewichte fast jedesmal erhöhen kann. Auch der Pump ist besser geworden und hält auch länger an. Ich nehme bis auf Eiweiss nichts extra. Ich bin begeistert bis jetzt.

Die harten Stellen die sich unter der Haut bilden nach dem Spritzen gehen etwa nach anderthalb Wochen zurück. Ist wohl so eine Art Depotwirkung des Mittels.

Tag 16
Umfang heute gemessen und 2cm bis jetzt insgesamt weniger.Merke ich auch am Gürtel von meiner Hose. Wende es jetzt so an wie im englischen forum beschrieben. Also jetzt in der dritten Woche 1,5ml abwechselnd linke Seite und rechte seite. Bei 1,5 ml merkt man schon eher die Wärme an der Stelle als bei 1ml.

Training läuft sehr gut , komme sehr gut vorwärts seitdem ich das Mittel nehme.So kann es weitergehen.

Tag 18
Nachdem ich heute endlich die Gebrauchsanleitung zum Helios vom VK bekam, habe ich mich nun dazu entschlossen mir das helios nur noch an den tagen zu spritzen an denen ich auch Cardio mache da es sonst sinnlos ist und die Fettmoleküle nicht durch das Cardio abtransportiert werden. Bei Interesse an der Anleitung habe ich sie mal auf einen Webspace geschoben. Linksklick.
http://s2.11mbit.de/q6G96746ymNpd5741tqvNKmEBHNpq6pdaO4wtLnOg562zItqI6812852/f1q1JPpz

Tag 22
Wieder einen knappen cm an Umfang verloren. So macht das richtig Spass. Bei 4mal die Woche 30min cardio das ich jetzt vor dem eigentlichen Training mache. Wie gesagt wende es nur noch an den Tagen an an denen ich auch Cardio mache. Vielleicht umgehe ich damit auch weitestgehend dem Problem der Rezeptorsättigung.

Steigerung beim Training ist nach jedem zweiten mal in jeder Übung.

Tag 29
So will mal wieder einen Bericht abliefern. Also es sind wieder knappe 2cm weniger Umfang in Höhe des bauchnabels. Abgesehen davon finde ich mittlerweile den besseren Pump beim Training interessanter. Hält auch länger an. Muss wohl vom Yohimbine kommen.
NW sind jetzt eigentlich nur noch erhöhter Puls ab und an.
Bin jetzt in der 5. Woche und werde noch die 8 Wochen voll machen und dann ne Pause. Werde dann noch mal 8 Wochen damit kuren. Mal sehen was dann noch kommt.
 
Kan je dit even vertalen :D Duits is niet zo goed. Karma hou je te goed. Heb teveel gestrooid :)
 
pat21 zei:
Kan je dit even vertalen :D Duits is niet zo goed. Karma hou je te goed. Heb teveel gestrooid :)

Ghehe..had je maar iets beter op moeten letten auf die schüle ;)
 
Kleine toevoeging (heb even niks te doen op kantoor..)

Ben ook diverse verhalen tegengekomen van mensen die na een aantal weken Helios te hebben gebruikt..last hadden van onderhuidse 'knobbels'. Die bij de een na enkele weken wegtrokken..bij andere pas na enkele maanden!

Bij nadere bestudering van die verhalen blijkt dat zij verzuimd hadden de te zetten dosis over meerdere plekken te verdelen. Devies: verspreid zoveel mogelijk en zet niet steeds op dezelfde plek maar een cm verder bv
 
Wat zou volgens jullie beter werken, lipostabil of helios????
 
bestaat er trouwens een middel dat vetcellen echt vernietigd of is liposuctie de enige oplossing voor het vernietigen/verminderen van vetcellen?
 
Denk dat daar enkel liposuctie en/of liposculpture voor in aanmerking komt
Smooth.
 
Smoothmold zei:
bestaat er trouwens een middel dat vetcellen echt vernietigd of is liposuctie de enige oplossing voor het vernietigen/verminderen van vetcellen?

Helios 'zuigt'de vetcellen leeg, vernietigd ze echter niet. Heb wat posts gelezen van Chemical over pgf2. Dit zou de vetcellen wel vernietigen. Echter het menselijk lichaam kan ten alle tijde nieuwe vetcellen aanmaken.
 
JuggerNaut zei:
Helios 'zuigt'de vetcellen leeg, vernietigd ze echter niet. Heb wat posts gelezen van Chemical over pgf2. Dit zou de vetcellen wel vernietigen. Echter het menselijk lichaam kan ten alle tijde nieuwe vetcellen aanmaken.

oke, ik ga ff searchen. Bedankt! Maar ik heb gelezen dat je lichaam na de puberteit GEEN vetcellen meer kan aanmaken. Misschien dat iemand daar antwoord op kan geven.
 
Ik zou zelf dan persoonlijk voor Lipostabil gaan, hoewel ik idd ook veel goede verhalen hoor over de GS Helios!
 
JuggerNaut zei:
Helios 'zuigt'de vetcellen leeg, vernietigd ze echter niet. Heb wat posts gelezen van Chemical over pgf2. Dit zou de vetcellen wel vernietigen. Echter het menselijk lichaam kan ten alle tijde nieuwe vetcellen aanmaken.

dit zegt Chemical erover:
"hahaha hoop dat je een erg hoge pijngrens hebt. Ik heb het zelf een paar maanden geprobeerd en het is het meest pijnlijke wat ik ooit heb meegemaakt. Je moet het minimaal 6 keer op een dag injecteren dus dat zijn 42 injecties per week. Je krijgt het eerste half uur het gevoel of je griep hebt en je darmen gooien alles eruit wat zich nog in je bevind (zorg dus dat je een wc in buurt hebt)

Het zorgt echter wel voor een vernietiging van de vetcellen en voor een geweldige spierhardheid"

Lijkt me ideaal dit :(
 
Smoothmold zei:
oke, ik ga ff searchen. Bedankt! Maar ik heb gelezen dat je lichaam na de puberteit GEEN vetcellen meer kan aanmaken. Misschien dat iemand daar antwoord op kan geven.
Dacht dat ik dat ook eens gelezen had, iemand heeft dit hier gepost en hij zou
dit gelezen hebben in een folder van een ziekenhuis die liposculptuur uitvoert dacht ik, maar vind het niet direct terug...:o
 
Laatst bewerkt:
Smoothmold zei:
dit zegt Chemical erover:
"hahaha hoop dat je een erg hoge pijngrens hebt. Ik heb het zelf een paar maanden geprobeerd en het is het meest pijnlijke wat ik ooit heb meegemaakt. Je moet het minimaal 6 keer op een dag injecteren dus dat zijn 42 injecties per week. Je krijgt het eerste half uur het gevoel of je griep hebt en je darmen gooien alles eruit wat zich nog in je bevind (zorg dus dat je een wc in buurt hebt)

Het zorgt echter wel voor een vernietiging van de vetcellen en voor een geweldige spierhardheid"

Lijkt me ideaal dit :(
Pffieeeuw, dus het bestaat toch!
Maar of ik het er zou voor over hebben:eek:
 
Smoothmold zei:
bestaat er trouwens een middel dat vetcellen echt vernietigd of is liposuctie de enige oplossing voor het vernietigen/verminderen van vetcellen?

Ik heb een tijd geleden zware lipo ondergaan (6x) aan mijn buik,maag flanken.
Kan je wel aanraden,kan vreten wak wil wordt overal vet behalve daar:D
 
noppes zei:
Dacht dat ik dat ook eens gelezen had, iemand heeft dit hier gepost en hij zou
dit gelezen hebben in een folder van een ziekenhuis die liposculptuur uitvoert dacht ik, maar vindt het niet direct terug...:o

Was ik dus,inderdaad na je pubertijd maak je geen vetcellen meer aan.Je moet voorstellen dat ze een laag in je huid weghalen.De containers haal je dus weg waar normaal vet ingaat.

www.velthuiskliniek.nl is erg goed.Ook hier perfectioneren ze weer in tegenwoordig is vaser het helemaal,speciaal als je vet om je borst heb bij mannen
 
ik heb hier nog wat info gevonden:
"De meerderheid van de vetcellen die we in ons lichaam hebben, worden in de kinderjaren aangemaakt. Er zijn aanwijzingen dat deze hoeveelheid wordt bepaald door erfelijke aanleg, maar ook door voeding. Toch kan een volwassen lichaam ook nog vetcellen aanmaken. Maar gelukkig geeft ons lijf er de voorkeur aan om het vet in de reeds bestaande cellen op te slaan. De cellen worden alleen nog maar groter."

dus er worden in ieder geval geen tot weinig vetcellen aangemaakt na de puberteit. Ik denk dat je het dan wel erg bont moet maken eer je nieuwe cellen aanmaakt. Misschien bulken naar 25% ? :D
 
Back
Naar boven