Fitness Seller

Het Wijn & Vergiste Sappen Topic

What's your poison?


  • Totaal stemmers
    34

Bezoekers in dit topic

IMG_20220924_231633.jpg
IMG_20220924_231602.jpg
IMG_20220924_231546_1.jpg
IMG_20220924_231532.jpg
IMG_20220925_121959_1.jpg
IMG_20220918_115305.jpg
IMG_20220917_175217.jpg
IMG_20220917_175133.jpg
IMG_20220903_174738.jpg
IMG_20220903_160754.jpg
IMG_20220828_165637.jpg
 
20 maandjes gerijpt idd.
Vind dat altijd wat moeilijker, zeker als het nieuw hout is. Beetje te vanille.
Weet je toevallig of het Frans of Amerikaans eik is?
 
Met een mooie ribeye.
PXL_20220930_122926424.jpg
 
Gek ben ik zeker, is pas op dronk? Geen idee wat je daar mee bedoelt :$
Op dronk = vanaf wanneer je een wijn best openmaakt.

Afhankelijk van het jaar, de regio, stijl is elke wijn anders.

Deze zou ik nog even mee wachten.
Nu als het lekker was, dan volstaat dat.

Wist niet dat jij zo een kaliber liggen had!
 
Op dronk = vanaf wanneer je een wijn best openmaakt.

Afhankelijk van het jaar, de regio, stijl is elke wijn anders.

Deze zou ik nog even mee wachten.
Nu als het lekker was, dan volstaat dat.

Wist niet dat jij zo een kaliber liggen had!
I see.
Heb verder geen wijn meer liggen. Behalve wat Boneshaker zinfandel. Misschien dat ik nog even wacht met deze.
 
Al tijden m'n favoriete biertje.
IMG20221001204240.jpg
 
Back
Naar boven