MuscleMeat

Hirsi Ali waarschuwt tegen optimisme over 'Prada-islam'

Users who are viewing this thread

thinkalot

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
30 sep 2006
Berichten
3.483
Karma
0
mijn vader heeft ook nooit kunnen studeren, hij heeft de lts afgerond en werkt nu al jarenlang als loodgieter zonder ooit al te lang werkeloos te zijn geweest en hij heeft hard moeten werken, maar hij is wel goed terecht gekomen... en alle 13 kinderen uit mijn vaders gezin zijn goed terecht gekomen, terwijl er maar 1 mbo heeft gedaan (dus verder geleerd), leg eens uit hoe dit mogelijk is?

opvoeding gebeurt thuis hoor, dat is een verantwoordelijkheid van de ouders van deze kinderen, die zij helaas niet bereid zijn te nemen en proberen af te schuiven op de maatschappij. ja, als je zelf niks wil dan blijf je zwak.


oja, omdat ze arm zijn geeft ze dat het recht om bomaanslagen te plegen en haat jegens anderen te zaaien? wat een kromme rechtvaardiging voor iets wat gewoonweg niet te rechtvaardigen is.
nee, natuurlijk zal de wereld hen niet helpen, uiteindelijk heeft iedereen zichzelf omhoog moeten knokken, het enigste wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen, maar als je blijft schreeuwen dat je arm bent en zondebokken gaat zoeken ipv er zelf wat aan te doen zul je idd niks oplossen.

en door steeds maar te zeggen dat je niks kunt omdat je arm bent blijf je arm, dat is een vicieuze cirkel.

waarom moeten wij altijd de problemen van anderen oplossen en doen zij dit zelf niet?

als er in een gemeenschap 1000 000 armen zijn zal je cht wel een paar mensen vinden die manipuleerbaar zijn. een arme in het zuiden van marokko mag nog 100 kere meer doorzettingsvermogen hebben dan ons allen samen, hij geraakt nergens!
 

Naar boven