- Lid geworden
- 6 nov 2007
- Berichten
- 549
- Waardering
- 35
- Lengte
- 1m69
- Massa
- 76kg
- Vetpercentage
- 11%
Okey, nu moet ik waarschijnlijk de prijs winnen voor de miljoenste topic over havermout.... Danken jullie wel
Maar serieus, hoe eten jullie havermout?
Ik heb 2 pakjes gekocht en die kan ik echt niet wegvreten...
Ik heb hem bereid zoals volgens de schema op de verpakking: melk laten koken, havermout van quacker d'r in en zachtjes voor een minuutje laten en dan laten afkoelen.
De eerste 2 lepels zijn okey maar daarna gaat de rest in de afval. Het is zo slijmerig als behang lijm met stukjes die me keel wegsnijden. (al 5 ochtenden geprobeerd)
Heb hem zelfs gemalen, maar het lukt niet
Het is meer martelen dan genieten, dus ik heb het gevoel dat ik er verkeerde voorbereidingstechniek heb.
Maar serieus, hoe eten jullie havermout?
Ik heb 2 pakjes gekocht en die kan ik echt niet wegvreten...
Ik heb hem bereid zoals volgens de schema op de verpakking: melk laten koken, havermout van quacker d'r in en zachtjes voor een minuutje laten en dan laten afkoelen.
De eerste 2 lepels zijn okey maar daarna gaat de rest in de afval. Het is zo slijmerig als behang lijm met stukjes die me keel wegsnijden. (al 5 ochtenden geprobeerd)
Heb hem zelfs gemalen, maar het lukt niet
Het is meer martelen dan genieten, dus ik heb het gevoel dat ik er verkeerde voorbereidingstechniek heb.