Schwarzenegger2
Advanced Bodybuilder
- Lid sinds
- 29 dec 2008
- Berichten
- 852
- Waardering
- 13
- Lengte
- 1m77
- Massa
- 102kg
- Vetpercentage
- 11%
Kip in stukjes snijden en dan koken (dan gaat het gewoon wat sneller)
Rundertaartaar, Rundersnitzel (niet gepa'neerd natuurlijk),biefstuk,kalkoenfilet,zalm,tonijnmoot en allerlei andere soorten vlees/vis grill ik in een overschaal in de oven.
Ik zag ergens een vraag voorbij komen wat betreft eiwitten die verloren gaan, bij verhitting gaan inderdaad eiwitten, verloren dit verschilt erg van product tot product. Ik heb geen flauw idee welk vlees kwalitatief gezien het beste blijft. Iedereen zal uit gaan van biefstuk vanwege de prijs maar hier twijfel ik ten zeerste aan. Ik weet wel dat olie met vlees een verbrandingsproces aangaat en hiermee ook eiwitten verloren gaan.
Rundertaartaar, Rundersnitzel (niet gepa'neerd natuurlijk),biefstuk,kalkoenfilet,zalm,tonijnmoot en allerlei andere soorten vlees/vis grill ik in een overschaal in de oven.
Ik zag ergens een vraag voorbij komen wat betreft eiwitten die verloren gaan, bij verhitting gaan inderdaad eiwitten, verloren dit verschilt erg van product tot product. Ik heb geen flauw idee welk vlees kwalitatief gezien het beste blijft. Iedereen zal uit gaan van biefstuk vanwege de prijs maar hier twijfel ik ten zeerste aan. Ik weet wel dat olie met vlees een verbrandingsproces aangaat en hiermee ook eiwitten verloren gaan.

