Idee 1: Pannenkoeken met ham ipv spek. Ipv de stroop kan men nog honing gebruiken (voor de believers).
Idee 2: Pannenkoeken met aardbeien (of iets anders zoals bijv warme kersen) en whey-slagroom (klop zelf je slagroom en roer er aan het einde een schep vanille- of naturelwhey doorheen).
Idee 3: Bestrooi je pannenkoeken met whey-poeder (ipv het mee te bakken, dan is immers de voedingswaarde van de whey grotendeels verloren).
Idee 4: Vervang een deel van het pannenkoekenmeel voor Brinta of vermalen havermout. Maakt ze tevens rijker van smaak.
Idee 5: Voeg wat olijfolie toe aan het beslag en bak de pannenkoeken zonder verder gebruik van margarine of olie in een anti-aanbaklaag pan. De olijfolie raakt zo niet oververhit.
Dit zijn natuurlijk wat standaardideeen die menigeen zelf ook wel kan bedenken, en wellicht al kende. Als er verder nog (betere) ideeen of aanmerkingen zijn post ze hier.
Groeten
Idee 2: Pannenkoeken met aardbeien (of iets anders zoals bijv warme kersen) en whey-slagroom (klop zelf je slagroom en roer er aan het einde een schep vanille- of naturelwhey doorheen).
Idee 3: Bestrooi je pannenkoeken met whey-poeder (ipv het mee te bakken, dan is immers de voedingswaarde van de whey grotendeels verloren).
Idee 4: Vervang een deel van het pannenkoekenmeel voor Brinta of vermalen havermout. Maakt ze tevens rijker van smaak.
Idee 5: Voeg wat olijfolie toe aan het beslag en bak de pannenkoeken zonder verder gebruik van margarine of olie in een anti-aanbaklaag pan. De olijfolie raakt zo niet oververhit.
Dit zijn natuurlijk wat standaardideeen die menigeen zelf ook wel kan bedenken, en wellicht al kende. Als er verder nog (betere) ideeen of aanmerkingen zijn post ze hier.
Groeten