MuscleMeat

Puur onverwerkt eiwit waar?

we hebben die in een paar soorten

100 WPC > perfect whey naturel
100% WPI > isolaat naturel
 
Ik werk toevallig bij een zuivelleverancier. Heb wel 20 onverwerkte eiwitsoorten tot mn beschikking :P
 
Is dit 100% eiwit dus? Heb normaal jullie isolaat..
Jep, alle "naturel" shakes zijn altijd 100% vrij van toevoegingen. Zo bieden wij bijv. Isolaat Perfection naturel en Whey Perfection naturel. Dat zijn 100% whey producten zonder toevoegingen van fructose, zoetstoffen e.d. Pure Whey dus :)

Ralf
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7
Ik heb begrepen dat er ook verschillende kwaliteits niveaus zijn in eiwit.. Natuurlijk wil ik wel het hoogste?
 
Bij de supermarkt, een doos eieren :). Beste eiwitbron die er is.

Ik heb begrepen dat er ook verschillende kwaliteits niveaus zijn in eiwit.. Natuurlijk wil ik wel het hoogste?
Je hebt whey eiwit (dat is de meest gangbare),


  • dan heb je whey isolaat (die is wat duurder en wordt sneller opgenomen),
  • en dan heb je whey hydroisolaat (dat wordt nog weer sneller opgenomen dan isolaat).
  • En dan heb je ook nog caseine eiwit, dat is een traag eiwit.

Een hydroisolaat die erg puur is, is bijvoorbeeld Dymatize ISO-100, is ook voor mensen met een lactose intolerantie goed.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb begrepen dat er ook verschillende kwaliteits niveaus zijn in eiwit.. Natuurlijk wil ik wel het hoogste?

De eiwitshakes die wij aanbieden zijn állen van goede kwaliteit :D
Het verschil zit hem voornamelijk in de samenstelling en het 'soort' eiwit, snelle en langzame eiwitten.
Neem eens een kijkje op onze website (www.bodyenfitshop.nl) voor ons assortiment :)

Bart
 
Bij de supermarkt, een doos eieren :). Beste eiwitbron die er is.


Je hebt whey eiwit (dat is de meest gangbare),


  • dan heb je whey isolaat (die is wat duurder en wordt sneller opgenomen),
  • en dan heb je whey hydroisolaat (dat wordt nog weer sneller opgenomen dan isolaat).
  • En dan heb je ook nog caseine eiwit, dat is een traag eiwit.

Een hydroisolaat die erg puur is, is bijvoorbeeld Dymatize ISO-100, is ook voor mensen met een lactose intolerantie goed.

Jammer dat dit er dan weer tussen staat.
Eieren zijn lang niet de beste eiwitbronnen ;)
 
Bij de supermarkt, een doos eieren :). Beste eiwitbron die er is.


Je hebt whey eiwit (dat is de meest gangbare),


  • dan heb je whey isolaat (die is wat duurder en wordt sneller opgenomen),
  • en dan heb je whey hydroisolaat (dat wordt nog weer sneller opgenomen dan isolaat).
  • En dan heb je ook nog caseine eiwit, dat is een traag eiwit.

Een hydroisolaat die erg puur is, is bijvoorbeeld Dymatize ISO-100, is ook voor mensen met een lactose intolerantie goed.

:rolleyes: Kijk daarvoor hebben we een voordeliger alternatief, vers van de pers. Whey Hydrolisaat, check de voedingswaarden!
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #12
:rolleyes: Kijk daarvoor hebben we een voordeliger alternatief, vers van de pers. Whey Hydrolisaat, check de voedingswaarden!


Hmm is nog niet echt wat ik bedoel.. Ik bedoel meer echt de grondstof voor het uberhaupt een merk krijgt.. Die zouden verdeeld zijn in kwaliteits klassen. Ik neem aan dat niet elk merk een hele eigen fabriek heeft, maar het allemaal van bijna dezelfde leverancier komt alleen dan kopen de merken verschillende kwaliteit in?
 
Hmm is nog niet echt wat ik bedoel.. Ik bedoel meer echt de grondstof voor het uberhaupt een merk krijgt.. Die zouden verdeeld zijn in kwaliteits klassen. Ik neem aan dat niet elk merk een hele eigen fabriek heeft, maar het allemaal van bijna dezelfde leverancier komt alleen dan kopen de merken verschillende kwaliteit in?

Aha, jij wilt direct zeg maar een paar ton?
 
Hmm is nog niet echt wat ik bedoel.. Ik bedoel meer echt de grondstof voor het uberhaupt een merk krijgt.. Die zouden verdeeld zijn in kwaliteits klassen. Ik neem aan dat niet elk merk een hele eigen fabriek heeft, maar het allemaal van bijna dezelfde leverancier komt alleen dan kopen de merken verschillende kwaliteit in?

Een whey producent heeft inderdaad meerdere kwaliteiten. Maar er zijn meerdere producenten.
 
Terug
Naar boven