- Lid sinds
- 19 sep 2006
- Berichten
- 5.038
- Waardering
- 1.874
- Lengte
- 1m68
- Massa
- 74kg
is de meeste vis, niet vervuild kwik enzVan vis in je dieet is meer bewijs dat het de kans op hart- en vaatziekten verlaagt dan van omega-3-suppletie.
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
is de meeste vis, niet vervuild kwik enzVan vis in je dieet is meer bewijs dat het de kans op hart- en vaatziekten verlaagt dan van omega-3-suppletie.
Volgens mij is dat hoe vetter, ouder en hoe hoger in de voedselketen wat het probleem is.
Zelfs al was dat zo, dan is er dus nog steeds meer bewijs daarvoor dat het de kans op hart- en vaatziekten verlaagt dan omega-3-suppletie. Dus ondanks dat zou het dan alsnog de gezondere keuze zijn.
Ok Thanks, wat groene thee erbij en zeker safe danZelfs al was dat zo, dan is er dus nog steeds meer bewijs daarvoor dat het de kans op hart- en vaatziekten verlaagt dan omega-3-suppletie. Dus ondanks dat zou het dan alsnog de gezondere keuze zijn.
En dat kwikverhaal valt reuze mee.
geen idee heb hem laten maken door iemand en die had er geen vis in gedaan
Kun je aan hem/haar vragen waarom er geen vis in zit?geen idee heb hem laten maken door iemand en die had er geen vis in gedaan
Kun je aan hem/haar vragen waarom er geen vis in zit?
Ga ik doen wanneer ik reactie heb kom ik weer terugKun je aan hem/haar vragen waarom er geen vis in zit?
Ga ik doen wanneer ik reactie heb kom ik weer terug
Maar wat voor soorten vis heb je geprobeerd?Ik vind het niet vies alleen gewoon geen groot fan haha maar als hij had gezegd dat het goed voor je is etc had ik het wel willen eten
Maar wat voor soorten vis heb je geprobeerd?
Zalm of gerookte zalm is al een wereld van verschil.
haring/paling/makreel etc zijn gerookt.
Maar een simpele tonijnsteak is stevige vis en smaakt niet vissig. Ooit geprobeerd?
en je hebt vele soorten witvis die allen varieren en je kan er smaak aan geven met kruiden.
Er is natuurlijk ook nog het verschil met blikvis zoals tonijn en zalm. Dat smaakt totaal anders dan vers.
Dan heb je nog garnalen (allerlei soorten), rivierkreeft, mosselen en allerlei ingelegde dingen zoals zure haring enzo.
Er zal toch vast wel iets bij zijn wat je wel lust? Want het smaakt allemaal echt wel anders.
Hoe veel vis zou je moeten eten om er deze voordelen uit te halen per dag of week?Zelfs al was dat zo, dan is er dus nog steeds meer bewijs daarvoor dat het de kans op hart- en vaatziekten verlaagt dan omega-3-suppletie. Dus ondanks dat zou het dan alsnog de gezondere keuze zijn.
En dat kwikverhaal valt reuze mee.
1-2 maal per week 125 g, bij voorkeur vette vis.Hoe veel vis zou je moeten eten om er deze voordelen uit te halen per dag of week?
