Fitness Seller

fictief kooigevechtkampioenschap

Bezoekers in dit topic

Guest

Gargantuan Beast
15 jaar lid
Lid sinds
19 mei 2002
Berichten
33.745
Waardering
3
kwartfinales:
------------------

superman - jerom
rocky - de hulk
jan spier - mike tyson
billy turf - sjakie(met zijn wondersloffen)

Laat jullie fantasie eens werken...
 
mag superman zijn superkrachten gebruiken? Zoja: Superman wint het hele toernooi, zo nee: Jerommeke :p
 
ok:
jerom wint makkelijk van superman
de hulk wint het maar net van rocky
mike tyson verlies van jan spier
billy turf wint van sjakie...

dan de halve finale:
jerom - de hulk: moeilijk, maar jerom wint
billy turf - jan spier: jan spier wint

de finale

jerom - billy turf: mmm, denk toch dat jerom wint, met een beetje hulp van prof Barabas.
 
Toch rekening mee houden dat Sjakie, mits hij zijn wondersloffen aanheeft zowel enorme low-kicks als onverdraagbare highkicks kan uitdelen die enorm moeilijk te ontwijken zijn!
 
Nee het is een naturel wedstrijd. Asterix en Obelix kwamen zich wel aanbieden, maar je moest geen kenner zijn om te zien dat zij tjokvol toverdrank zaten!!
 
Ik had ook Popeye verwacht, hij was reekshoofd in de voorronde, maar toen zijn kwlalificatiewedstrijd net begon gaf Sjakie hem een enorme trap in zijn kruis en het was gedaan en werd zo verrassend uitgeschakeld.
Tja, de spinazie is als supplement niet meer wat hij geweest is...
Maar ja, als je ziet wat een rommel er tegenwoordig allemaal in de grond zit...
 
Verslag eerste wedstrijd:
---------------------------------
Jerom vs superman

de gong gaat: Jerom gaat even naar superman doet schijnbaar niks en gaat achteruit. Dan vliegt superman naar Jerom beukt 5x door op Jerom en dan gaat superman KO zonder dat Jerom iets deed.
Vreemd....
Achteraf in het interview bleek dat Jerom in het begin zijn beroemde 'tijdslag' gedaan had. Hij is zo snel dat niemand hem kan zien en na 10 sec. begint deze effect te hebben op de tegenstander. Dat verklaart alles....

Hij maakte in de albums ook al enkele malen gebruik van deze tactiek!
 
Verslag tweede wedstrijd

Rocky vs Hulk
-------------------
Aanvankelijk een sterke wedstrijd, bokstechnisch mooi om te zien. De Hulk is iets sterker en veel groter dan Rocky. Technisch is Rocky echter wat sterker en is veel sneller. De slagen van de Hulk zijn echter geweldig en het incasseringsvermogen van Rocky Balboa grenst aan het ongelooflijke!!! Rocky krijgt rammel dat het niet mooi meer is, maar blijft rechtstaan en komen.... Dan gaat de gong en na een uur is de wedstrijd afgelopen.
De Hulk wint op punten, maar is ook erg gehavend. zal hij hier nog hinder van ondervinden in de halve finale waarin hij uitkomt tegen Jerom???
 
verslag derde wedstrijd

Jan Spier vs Mike Tyson
-------------------------------
Knappe affiche: 'Iron' Mike Tyson tegen de fiere Vlaamse leeuw Jan Spier, de laatste afstammeling van Jan Breydel! Nam ooit in Korea een hele legereenheid Koreanen gevangen in de Amerikaans-Koreaanse oorlog (zie Moea-Papoea 1950).
Voor de match had de manager van Jan, Meneer Pheip al een pak rammel gekregen van Tyson tijdens de persconferentie. Doch Jan is een gentleman en wil revancheren in de ring. Het blijkt tegen alle verwachtingen een faire wedstrijd. Jan Spier vecht op techniek en Tyson beukt erop los, maar kan de verrassend sterk verdedigende Jan Spier maar niet passeren. Ineens hangen ze in elkaar en Tyson bijt in Jan zijn tepel. Hij blijkt eraf te zijn en spuwt de tepel in Jan zijn gezicht. Jan blijft rustig maar lijkt inwendig te koken, nu!!! Tyson krijgt 3 rake jabs vervolgd door een erg rake uppercut!!!! en.... gaat neer....
Hij wil nog rechtkomen, komt ook recht maar..... de manager van Tyson gooit de handdoek.
Tyson moet eind dit jaar nog een titelgevecht tegen Lewis boksen en de manager beseft dat het verderzetten van deze wedstrijd het einde van de turbulente carrière van Iron Mike zal worden...
De fiere vlaamse leeuw dus in de halve finale tegen Billy Turf of Sjakie, in theorie zou dit een makkie moeten worden voor Spier, maar Sjakie heeft zijn sloffen en Turf heeft in de voorrondes al enkele tegenstanders moeten laten reanimeren omdat hij gewoon op ze ging liggen. In de voorrondes is op die manier de grote smurf maar liefst 6 weken in coma geweest. Gelukkig is nu alles in orde, maar hij heeft beslist nooit meer mee te doen aan deze all-star gevechten!
 
Vierde kwartfinale

Sjakie vs Billy Turf
------------------------
De jonge revelaties van de voorrondes tegen elkaar nu. Sjakie 13 jaar oud (40kg), gespecialiseerd in trappen en Billy Turf(160kg) de worstelaar met erg veel kracht, maar ook erg traag.
De match begint: Sjakie beseft dat hij afstand moet houden. Turf loopt op hem in, maar Sjakie zet hem een voetje en Turf gaat neer!!!! Sjakie begint nu geweldig op het hoofd van Billy Turf te trappen!!! Akelig om zien! Het bloed gutst door de zaal...
De officials moeten tussenkomen of er zullen van Billy Turf geen albums meer gemaakt worden. Sjakie het schuim staat op zijn mond.
Zijn pupillen staan zo wijd als maar zijn kan!!! Nu valt het opeens op dat hij vol amfetamines lijkt te zitten in deze natural wedstrijd.
Sjakie wordt achteraf gecontroleerd en wat velen vermoeden blijkt dan toch waarheid te zijn. Sjakie had een mix van amfetamine, ephedrine, Clenbuterol, alcohol en rohypnol in zijn bloed en wordt gediskwalificeerd.

Eigenlijk wel spijtig dat het de laatste jaren met de jeugd helemaal de verkeerde kant aan het opgaan is, maar ja....
 
Morgennacht de halve finale, als jullie het geen TE grote onzin vinden mogen jullie pronostikeren. Ik vind dit wel amusant. Op 25 minuten uit mijn duim gezogen. :)
 
Nog ff vermelden dat er op de receptie na de gevechten nog een straatgevecht was tussen de entourage van Jerom en de entourage van Jan Spier. Kapitein Thuizentfloot van de entourage van Jan Spier had door dat Lambik met hem aan het lachen was en.... Nou ja, uiteindelijk eindigde het op een gigantische knokpartij!!!
Jan Spier en Jerom zaten echter ver van het gewoel rustig een pilsje te drinken en een blowtje te roken.
Zij willen blijkbaar fit en relaxed zijn voor de halve finales morgen!
 
He-Man.... pakt de hele ring inclusief deelnemers op en stopt ze in zijn sporttas. :p
 
Oli.. hierbij benoem ik je tot mijn persoonlijke hofnar. Voor als ik weer eens depri ben, dan weet jij me weer uit de put te halen met deze vermakelijke nonsens!

En nou wil ik je foto's zien! Vort!

Espi
 
Originally posted by soulreaver
wat heb jij gerookt man :laugh: :lol:

Gisteren Kashmir, maar hij is op nu. Vannacht zal het een polmpje worden. Ik weet dus niet of de halve finales de kwartfinales gaan evenaren....
 
Back
Naar boven