Physiological effects
Increase of DNA replication and protein synthesis via control of amino acid uptake
Bron: wiki
Zal straks artikel proberen op te zoeken.
Ik let erop dat ik dat niet meer doe, Ben Pakulski had het ook al gezegd in zijn MI40 programma dat koolhydraten en vetten af te raden zijn in een maaltijd omdat je dan sneller dik wordt en dat lijkt me ook gewoon logisch. Je moet niet alleen naar de kcal kijken, ook naar de inhoud van het voedsel.
Bvb als je 2500 kcal eiwitten eet en 2500 kcal koolhydraten ga je toch sneller dik worden van de koolhydraten omdat je bij de eiwitten meer energie verbruikt om deze te verwerken(bron: burn the fat, feed the muscle)
Ik heb het nu zo gedaan tijdens de bulk en vond dat ik minder snel vet gainde.
Why Is It Bad to Eat Carbs and Fats Together?
When you eat carbohydrates you end up with lots of sugar in your blood. When there is alot of sugar in your blood, your body releases insulin. Insulin tells your body to store those sugars away in muscle tissue in order to generate lots of energy later. Unfortunately, insulin also tells your body to store fat molecules in the nearest possible adipose tissue.
Therefore, we can theorize a possible strategy: eat high protein meals to burn fat and build muscle, and avoid mixing carbs and fat in order to minimize potential fat storage from excess calories.
Here are some common examples of mixing carbs with fat:
Read more: http://www.projectswole.com/diet/nutrition-tip-do-not-mix-carbs-with-fat/#ixzz2H63BwzP1
zijn allemaal leuke theorieen van die gasten en klinkt vrij logisch maar zo werkt het gewoon niet.
er komen veel meer dingen bij kijken dan wat jij hierboven post.
daarbij is elk lichaam anders.
als dit voor jou werkt, vooral blijven doen!
maar ik heb bijv. vrij gevoelig voor schommelingen in bloedsuikerspiegel en dan is het zeker aan te raden wat vetten te consumeren naast je eiwitten en carbs om zo voor een minder heftige stijging van bloedsuiker te zorgen.