De meeste van ons nemen geen mayo en andere vetten sauzen.
Daarom heb ik hier een recept voor een best lekkere saus als zeg ik het zelf
- Je neemt een paar flinke lepels pindakaas en doet die in een schaaltje met
ongeveer 20 ml melk en dan een beetje roeren
- De warm je vervolgens op voor ongeveer 30 seconden in de magentron.
(kan vast ook wel op het fornuis?)
- Klaaaar
Is misschien bijna hetzelfde als satésaus of pindasaus, maar ik vind lekkerder smaken en het voelt gewoon wat beter
Suc6!
Daarom heb ik hier een recept voor een best lekkere saus als zeg ik het zelf

- Je neemt een paar flinke lepels pindakaas en doet die in een schaaltje met
ongeveer 20 ml melk en dan een beetje roeren
- De warm je vervolgens op voor ongeveer 30 seconden in de magentron.
(kan vast ook wel op het fornuis?)
- Klaaaar

Is misschien bijna hetzelfde als satésaus of pindasaus, maar ik vind lekkerder smaken en het voelt gewoon wat beter

Suc6!


warme pindakaas?
Grappig