Fitness Seller

Havermout Whey reep/cake/bar voor Cut&Bulk

Aangezien nog niemand behalve OP een pic heeft gepost smijt ik de mijne hier..

Is goed gelukt, behalve ben ik er suiker vergeten in te doen, smaakt niet zo zoet spijtig genoeg, zeker niet vergeten mensen!
 
Laatst bewerkt:
Ziet er goed uit:P
Even kijken of ik van de week tijd heb om het ook te maken :D
 
Thnx voor het recept. Heb de mijne met wat suiker + nesquick en eieren gemaakt ipv whey. Volgende keer met wat weightgainer proberen.

2dmgq6s.jpg
 
Thnx voor het recept. Heb de mijne met wat suiker + nesquick en eieren gemaakt ipv whey. Volgende keer met wat weightgainer proberen.

2dmgq6s.jpg

Ik denk dat dit beter is dan met whey. Ik had hier al eens gelezen dat de whey van "minderwaardige" kwaliteit wordt als het boven een bepaalde temperatuur verhit wordt.
 
ben nu mijn variant aan het bereiden
150gr havermout 300ml halfvolle melk 2 theelepels cacao 1 grote schep whey perfection straciatella
zal laten horen hoe die smaakt en kijken of ik een foto kan uploaden :)
 
Zou leuk zijn :P
 
Smaak is zeer goed te doen!
totaal niet droog zelfs beetje plakkerig
En ik geloof dat de hele cake nog niet eens 1 euro kost
deze ga ik zeker erin houden :)
hoe kun je trouwens een foto uploaden

ohja heb trouwens 1 zakje vanille suiker er overheen gestrooid voordat hij in de over ging, beetje knapperig zoet bovenkantje :P
 
Ben nu aan het bakken benieuwd hoe die er sws uit komt :D
 
Net gemaakt met banaan whey smaakt echt top :p
 
Smaakt best goed eigenlijk. Heb eerst een stuk gegeten toen de cake uit de oven kwam. Dat was niet echt een succes. Toen de cake in de koelkast gedaan en nu was het goed te eten.

400 halfvolle melk
125 Brinta
50 whey
Eventueel wat suiker/zoetstof voor de smaak

40 minuten in de oven en dan bewaren in de koelkast!

823 kcal
68 eiwit
102 kg
12 vet



ImageUploadedByTapatalk1367606217.923449.jpg
 
Lekkere recepten.... bedankt daarvoor.
Ik vind het alleen altijd zo jammer dat de eiwitten in oats van lage kwaliteit zijn. En er zit erg veel vet in.

Er zouden eigenlijk meer carbs in moeten zitten....
 
Dan pak je Brinta, daar zitten 5 gram vetten minder in per 100g XD
 
Bedankt voor het recept. Het is heerlijk en ideaal om mee te nemen.
 
Ziet er goed uit!

Alleen ik zit in de cut, wat zou ik kunnen gebruiken ipv havermout?
 
Nog een goeie tip voor dit soort dingen : maak ze met vulling

Maak twee van deze, maar iets minder dun. Neem dan caseine en voeg melk toe tot vloeibaar, en roer om goed op te lossen. Plaats 20-tal minuten in de koelkast, dan krijg je een soort pudding (lekker om zo op te eten ook). Schep dit in een spuitzak en spuit het over een zijde van een plan, plaats de andere er op.

Maak ook vaak zulke dingen, al gebruik ik weinig havermout, gebruik dan liever meer eiwit, al zul je voor gebak wel rijst en/of erwteneiwit nodig hebben (caseine blaast op als een ballon in de oven en wordt plastic, en whey is niet stevig genoeg).
 
Mijn recept voor een lekkeerree reep :lick:

Benodigdheden:
-Oven
-Bakblik
-2 x kom/bakje
-Opbergdoosje

Ingrediënten: --------KCAL-EW-KH-VET
-150 g Havermout -----546-16,5-93-12
-300 ml Melk-----------144-10,8-13,8-4,5
-28g Whey-------------113-22-2,5-1,4
TOTAAL----------------803-49,3-109,3-17,9

Hoe maak je deze shit: :brew:
1. Verwarm de oven(Hete lucht) voor op 200 graden Celsius.
2.Doe de havermout in een kom/bak.
3. Voeg de melk in de kom/bak toe en roer door met een lepel.
4.Laat 15 minuten staan en roer vervolgens nog een keer door.
5. Giet het papje in het bakblik. (Ik heb een cake blik gebruikt) (Invetten van bakblik kan maar is niet altijd nodig)
6. Zet bakblik in de warme oven voor ongeveer 40 minuten.
1174oir.jpg

7. Haal bakblik uit de oven en gooi hem om.
2qss7iv.jpg

8. Tada hier is je havermoutplak :D.
2labjwi.jpg


Dit is al lekker om zo te eten, maar wacht er is meer! (ala TelSell)

Om deze reep lekker maar wel verantwoord te maken: Topping
Pak een schepje whey en doe deze in een klein bakje.
2. Voeg klein beetje water toe en roer goed door. (Duurt even voor water zich verdeeld in de whey)
3. Indien te droog voeg klein beetje water toe, indien te nat voeg whey toe.
169lyc6.jpg

4. Als de consistentie lekker dik is giet/smeer je deze over de plak heen.

Tada hier is uw heeerlijke reep :meal:
tpvk.jpg
Ik ben ook es gaan proberen...
Met Brinta
Magere melk
Dieet why ( belgische choclade smaak)
Palm meel
Ze staan nu in de oven ben benieuwd....
Als ze lukken dan is het een super snack voor als we met werk voor samenhorigheids uitje naar de Efteling gaan heb dan een cheat dag ingeplant dus dan wordt dat snack voor die dag.

Top idee heb me op idee gebracht.

Gr Koen
 
Deze moet ik ook nog eens proberen, wel doe ik er nog wat eiwit bij.
Dan word de cake ook wat luchtiger. Als het goed is :P
 
Terug
Naar boven