AndroidHealthClinic

Meisje (9) rijdt in auto na hartaanval vader.

Bezoekers in dit topic

ik geloof er weer geen reet van. Hoe kan zo'n kleine garnaal nou door de ruit kijken?? Een paar boeken onder d'r hol?
 
Kan ze dan al aan het gaspedaal en terwijl kijken???
 
hoe kon ze eigenlijk boven het stuur uit komen. Ging ze op haar stervende opa zitten?

ik dacht dat het dr vader was ;)
wie weet vader en opa tegelijk...(sorry daar ging mn verbeelding weer ns;))
 
Laatst bewerkt:
In de USA zijn het zowat standaard auto's op automaat.
Waarom denk je dat bijv Paris Hilton kan rijden, terwijl ze zo achterlijk is als het achtereind van een koe.

duh!!!:D

nooit op tv gezien? "oh my god!!!This car's got a stick!!!:eek: I can't drive a stick"

:roflol:
 
ik geloof er weer geen reet van. Hoe kan zo'n kleine garnaal nou door de ruit kijken?? Een paar boeken onder d'r hol?

Kan ze dan al aan het gaspedaal en terwijl kijken???

Een man uit Brunswick in de staat Maryland in de Verenigde Staten heeft veel geluk dat hij nog in leven is. Hij kreeg tijdens een autorit een hartaanval, maar kon dankzij het kordate optreden van zijn negen jaar oude stiefdochter in veiligheid gebracht worden.

Timothy Webber en zijn dochter Cheyanne hadden een avond doorgebracht in een jachtclub in een afgelegen gebied. Kort nadat ze weer huiswaarts keerden, kreeg de vader last van pijn in zijn borst. Het bleek uiteindelijk om een hartaanval te gaan.

Dochter Cheyanne kwam in actie en reed meer dan 15 kilometer met de Ford-pickuptruck over winderige en smalle wegen. “Ik stuurde en drukte ook het grootste deel van de tijd het gas en de rem in”, aldus de 9-jarige trots.

Na zo'n 15 kilometer bereikten de twee een gebied waar hun mobiele telefoon weer ontvangst had. Het meisje belde snel haar moeder op, die hen even later kon oppikken en haar man zo snel mogelijk naar het ziekenhuis bracht. Daar ontdekten doktoren dat zijn hoofdaorta voor 90 procent dichtgeslibd was.


“Ik wist dat er iets mis was, maar niet wat precies”, aldus moeder Jessie over het moment dat haar dochter haar belde. “Toen ik bij ze aankwam, reageerde mijn man niet meer en wist ik dat het niet goed zat.”

Vader Timothy: “Ik was er waarschijnlijk niet meer geweest als mijn dochter niet bij me was. En als ze niet had geweten hoe ze de auto moest besturen en ik zelf was blijven rijden, was het misschien ook voor haar slecht afgelopen.”

Cheyanne zelf blijft er nuchter onder. Ze wist hoe ze moest rijden doordat haar vader haar had geleerd hoe ze een tractor moest besturen en eens had ze thuis op hun eigen erf een ritje in de auto gemaakt. Ze vindt het autorijden leuk, maar zal toch nog netjes tot haar zestiende wachten tot ze weer op de openbare weg gaat rijden.

:roflol: knappe meid
Staat er toch?
 
respect hoor voor dat kind.:cool:

en er dan als 9 jarige zo lekker nuchter onder blijven.
 
Back
Naar boven