Kevinson
Ripped Bodybuilder
- Lid sinds
- 6 jun 2011
- Berichten
- 3.259
- Waardering
- 310
- Lengte
- 1m78
- Massa
- 85kg
- Vetpercentage
- 12%
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Haal ze bij een kraam weg die in de top5 NL stond vorige jaren. Maar dan oliebollen met dikke rozijnen erin. Bijna totaal niet vet, en er zit super veel smaak aan. Heerlijk krokant buitenkantje. Probleem is alleen dat je door vreet. En dat alle andere olieballen die je bij familie krijgt niet meer smaken. Omdat je altijd gaat vergelijken onbewust. Doordat 90% van alle oliebollen gewoon smerige sponzen zijn. Maar mensen weten of kennen blijkbaar niet beter en vreten ze ook wel.




Net van die fabriek-dingen gehaald bij de plaatselijke supermarkt. Wat een krengen zeg. Je kan er ruiten mee intikken.
had ik je vantevoren ook wel kunnen vertellen haha, schandalig gewoon die kwaliteit
Nee. Vorige oliebol pas in november verteerd. Nou ja verteerd, zeg maar net of zo'n klein krentje zich helemaal had opgeblazen, zich gevoed had aan het deeg waarvan niets meer te herkennen was en nu eindelijk volgroeid was. Na rustig een beschuitje gegeten te hebben bleek het vanuit de koelkast ook geluidjes te maken en gewoon levensvatbaar te zijn en dat is dat ook eigenlijk hè. Iedere oliebollenbakker is ooit zo zijn leven begonnen. Hoe dat zo gekomen is en waar de eerste oliebollenbakkers vandaan komen weet niemand maar er wordt gefluisterd dat er bij het uitvinden van het eerste frituurvet, nog helemaal geen koeien waren. En ook geen planten en ander vet om frituurvet van te maken weet ik veel waar frituurvet van gemaakt wordt. Denk daar maar eens over na.
