apfelstrudel
Superior Athlete
- Lid sinds
- 15 nov 2008
- Berichten
- 45.417
- Waardering
- 61.740
How-to Tonijn papadum
Koop een mooi stuk yellowfin tonijn (zoals hieronder 750gram). Is momenteel in de aanbieding bij de Hanos. Je hebt ongeveer 100 a 150 gram per persoon nodig. Maar je kan natuurlijk ook meer tonijn gebruiken.
Snij in blokjes van 2x2cm. Maak marinade van 1 deel oestersaus en 2 delen hoisin en leg het hier paar mins in. Gebruik slechts een beetje saus. Anders gaat het overheersen.
Bak je papadums (liefst knoflookpapadums) en begin te beleggen.
Wasabi mayo erover
Aftoppen met chili's, bosui en furikake.
Snel eten voordat de papadum vocht opneemt en zacht wordt.
Ik gebruik mizuna maar een sla melange werkt ook prima. De sla, komkommer, taugé en radijsjes haal ik eerst door de dressing.
Dressing: mosterd+honing+azijn+zout -> mengen.
Olijfolie langzaam toevoegen terwijl je mengt. Klaar. Basis dressing vinaigrette.
Koop een mooi stuk yellowfin tonijn (zoals hieronder 750gram). Is momenteel in de aanbieding bij de Hanos. Je hebt ongeveer 100 a 150 gram per persoon nodig. Maar je kan natuurlijk ook meer tonijn gebruiken.
Snij in blokjes van 2x2cm. Maak marinade van 1 deel oestersaus en 2 delen hoisin en leg het hier paar mins in. Gebruik slechts een beetje saus. Anders gaat het overheersen.
Bak je papadums (liefst knoflookpapadums) en begin te beleggen.
Wasabi mayo erover
Aftoppen met chili's, bosui en furikake.
Snel eten voordat de papadum vocht opneemt en zacht wordt.
Ik gebruik mizuna maar een sla melange werkt ook prima. De sla, komkommer, taugé en radijsjes haal ik eerst door de dressing.
Dressing: mosterd+honing+azijn+zout -> mengen.
Olijfolie langzaam toevoegen terwijl je mengt. Klaar. Basis dressing vinaigrette.
