- Lid sinds
- 20 jul 2005
- Berichten
- 12.404
- Waardering
- 167
- Lengte
- 1m76
- Massa
- 100kg
Er is al zolang een discussie gaande over wat nu die rode zwellingen veroorzaakt bij sommige rHGh produkten. Na lang zoeken is er waarschijnlijk een begrijpelijk antwoord ervoor wat ik eigenlijk ter discussie wil stellen.
Eerst dacht men dat de rHGH 192aa zou zijn. Dat de toegevoegde amino de oorzaak zou zijn. Dit omdat het lichaam de 192ste aa niet zou herkennen en dus een allergische reaktie zou geven. Deels kan dit waar zijn, omdat het lichaam een tegenreaktie hierop maakt. Het schijnt dat wanneer je ermee zou stoppen en een maand later ermee verder gaat dat de zwellingen een stuk minder zijn of zelfs helemaal verdwenen zijn.
Maar er gaat nog een ander verhaal de rondte. Wat mij opviel is dat er "ineens" weinig moeite gedaan wordt om rHGH gekoeld te versturen. Ik heb geleerd dat het gekoeld bewaard moet worden, maar tegenwoordig zou de rHGH wel een maand lang uit de koelkast bewaard kunnen worden. Vreemd toch? Nu kreeg ik te horen dat de rode zwellingen veroorzaakt worden door een toegevoegd middel in de rHGH die de aminos in stand houdt buiten de koelkast. Dit om de verscheping te vergemakkelijken.
Het lijkt mij een aannemelijker iets, wat jullie? Of zou men met die toegevoegd middel de 192ste aa bedoelen?
Eerst dacht men dat de rHGH 192aa zou zijn. Dat de toegevoegde amino de oorzaak zou zijn. Dit omdat het lichaam de 192ste aa niet zou herkennen en dus een allergische reaktie zou geven. Deels kan dit waar zijn, omdat het lichaam een tegenreaktie hierop maakt. Het schijnt dat wanneer je ermee zou stoppen en een maand later ermee verder gaat dat de zwellingen een stuk minder zijn of zelfs helemaal verdwenen zijn.
Maar er gaat nog een ander verhaal de rondte. Wat mij opviel is dat er "ineens" weinig moeite gedaan wordt om rHGH gekoeld te versturen. Ik heb geleerd dat het gekoeld bewaard moet worden, maar tegenwoordig zou de rHGH wel een maand lang uit de koelkast bewaard kunnen worden. Vreemd toch? Nu kreeg ik te horen dat de rode zwellingen veroorzaakt worden door een toegevoegd middel in de rHGH die de aminos in stand houdt buiten de koelkast. Dit om de verscheping te vergemakkelijken.
Het lijkt mij een aannemelijker iets, wat jullie? Of zou men met die toegevoegd middel de 192ste aa bedoelen?

