AndroidHealthClinic

TRAILER: Aankomende docu: SIRIUS. Aliens bestaan

Bezoekers in dit topic

Oud nieuws
 
Genoeg mensen die het nog niet kennen;)
 
Documentaire voor idioten
 
Hier op dbb wel
 
Of het nou waar is of niet, het zal toch direct afgedaan worden als aluhoedjes theorie door de grote mensenmassa.
 
Voor het eerst zullen we deze maand beelden te zien krijgen van een echte alien. In de documentaire Sirius zal de humanoïde getoond worden die naar verluidt jaren geleden gevonden werd in de Chileense Atacama woestijn.

In de documentaire wordt onder andere onthuld dat de aarde al meerdere keren is bezocht door buitenaardse wezens, maar dat dit eerder geheim is gehouden onder druk vanuit hogere kringen. Diverse wetenschappers zullen nu wel hun getuigenverklaringen bekend maken

DNA-onderzoek en röntgenfoto’s zullen onder andere aan het licht komen in de documentaire. Ook worden beelden getoond van een kleine alien die jaren geleden werd gevonden in Chili.

'Dit is het belangrijkste verhaal ooit dat nooit verteld werd', aldus de documentairemaker Steven Greer. 'Dankzij deze kennis over de werking van UFO's, die door overheden systematisch is verborgen gehouden, zal olie en nucleaire energie overbodig worden. Dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit publiek maakten.' 22 april zal de documentaire in première gaan.
 
r r r r repost
 
Wat is een repost?
 
sheeet:(
 
Back
Naar boven