AndroidHealthClinic

Sticky Tweede Kamer/ NL Politiek

Bezoekers in dit topic

 • Derksen

  Massive Warrior
  Elite Member
  15 jaar lid
  Lid sinds
  16 mei 2006
  Berichten
  23.504
  Waardering
  21.243
  Er komen weer verkiezingen aan waaronder de Tweede Kamerverkiezingen NL, Presidentsverkiezingen Frankrijk, Bondsdag Duitsland; kortom campagne tijd!
   
  De hofhouding rond PVV-alleenheerser Geert Wilders is op de schop gegaan. De vaste bijgerechten Fleur Agema en Martin Bosma zijn uit de gratie gevallen.

  Fleur Agema is geputscht als vice-fractievoorzitter van de Tweede Kamer. Uit mails van Wilders die het AD (betaalmuur Klöppings clubje) las, blijkt Fleur Agema te zijn wat velen reeds vermoedden: een mooi verpakte lege doos, of zoals Wilders haar typeert 'dommer dan dom'.

  Wilders waarschuwt PVV'ers zelfs tegen zijn voormalige ideologisch klankbord Martin Bosma. Tegen een Führerbefehl in bracht Martin Bosma zijn boekje over Zuid-Afrika uit. "Pas op met Martin Bosma", mailde Wilders een andere PVV'er hierna.

  Wildy blijkt ook krankjorum te worden van vrouwelijke fractiegenoten. Met name de "hormoon- en stemmingswisselingen" van het zwakkere geslacht storen Wilders mateloos. De winnaars van dit alles zijn Sietse Fritsma en Barry Madlener, die de fractiediscipline handhaven en dicht tegen Geert kunnen aanschurken.

  Update 11:17: Frau Agema verscheen vandaag niet in de Tweede Kamer.

   
  Geert Wilders vindt zijn partijgenoot Fleur Agema helemaal niet dommer dan dom. Maar hij ontkende de uitgelekte uitspraak niet. "Als ik het al opgeschreven zou hebben, dan is dat bezijden de waarheid."

  Niet ontkennen
  De PVV-leider wilde zijn uitspraak niet ontkennen. Op de letterlijke vraag van verslaggever Fons Lambie 'Dus u ontkent het?' antwoordde Wilders met een simpel 'nee'. Hij zei alleen dat het niet waar is. "Fleur Agema is een van de slimste en meest intelligente Kamerleden die we hebben."

  De krant zag een e-mail in, waarin Wilders de gewraakte uitspraak deed en plaatste die in de context van het onderlinge wantrouwen binnen de fractie. Dat zou enorm zijn.


   
  Is ook niet makkelijk om jezelf goed te profileren in de media. De een kan dat goed en de andere kan dat niet. Ben zelf ook geen mediaman.
  Denk dat Ancilla het beter kan. Die roept tijdens een debat gewoon dat Mark Rutte aan de coke zit.
   
  Geert hoeft geen campagne te voeren. Ze staan al bovenaan in de peilingen.
   
  Back
  Naar boven