- Lid geworden
- 23 dec 2012
- Berichten
- 15.371
- Waardering
- 7.576
- Lengte
- 1m64
- Massa
- 74kg
Denk dat het al te laat was voor de ouders om die keuze nog legaal te mogen maken
Nood breekt wet
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Denk dat het al te laat was voor de ouders om die keuze nog legaal te mogen maken
Ambtenaren hebben het zwaarder!
Thanks, ik heb het nodig want bij mijn laatste bloedwaarden was zowat alles fucked.
Succes maar weer brokkepiraat!
Het houd niet echt op hè.Thanks, ik heb het nodig want bij mijn laatste bloedwaarden was zowat alles fucked.
Thanks, ik heb het nodig want bij mijn laatste bloedwaarden was zowat alles fucked.
Het huiskonijn eet eigenlijk bijna nooit sla. Maar denk niet langer dan 2 dagen want word toch wel snel slappe boel.Vraagje tussendoor; Als je salades maakt (Sla, komkommer, zongedroogde tomaat, tonijn, olijf, paprika + dressing) hoe lang is dit in bakjes houdbaar in de koelkast?
Wil naast m'n maaltijdbakjes ook wat groente & saladepreps gaan maken, weet alleen niet per hoeveel dagen ik die moet preppen.
(Kathlinoo - Jij bent het huiskonijn dus jij weet 't vast wel)
Als je het in de middag maakt zou ik het de volgende ochtend toch wel opeten. Het vocht maakt het anders erg slap en week, naar mijn smaak dan.Vraagje tussendoor; Als je salades maakt (Sla, komkommer, zongedroogde tomaat, tonijn, olijf, paprika + dressing) hoe lang is dit in bakjes houdbaar in de koelkast?
Wil naast m'n maaltijdbakjes ook wat groente & saladepreps gaan maken, weet alleen niet per hoeveel dagen ik die moet preppen.
(Kathlinoo - Jij bent het huiskonijn dus jij weet 't vast wel)
Gewoon de avond van te voren dan. ThanksAls je het in de middag maakt zou ik het de volgende ochtend toch wel opeten. Het vocht maakt het anders erg slap en week, naar mijn smaak dan.
Gewoon de avond van te voren dan. Thanks
Kan op m'n werk ook zelf bakjes salade zelf samenstellen maar €2.20 per bakje tikt wel een beetje snel aan.
Toen ik salades maakte in de cut deed ik alles behalve de sla en saus al in bakken voor 3-4 dagen. Sla sneed ik avond van tevoren en deed ik er dan bij. Saus altijd in een apart klein bakje/cupje om er ter plekke overheen te doen.
Nooit geen slappe salade gehad en m'n kipkrokant schnitzels bleven nog best goed
Het helpt ook wel dat je pas op het laatste moment je dressing enzo erover doet. Dan moet voor 2 dagen preppen ook zeker lukken.
Ik gebruik Calvé slasaus mix (poeder) en mik dat gewoon erover. Geeft best veel smaak voor maar 15 kcals ofzo. Knoflook kruiden echt een aanrader. Woon bij de Duitse grens en daar hebben ze ook eentje met paprika kruiden. Erg chill en veel smaak voor weinig kcals. In principe moet je het mengen met olie en water, maar met het vocht van de salade zelf is het voor mij al prima gemengd.Gewoon de avond van te voren dan. Thanks
Kan op m'n werk ook zelf bakjes salade zelf samenstellen maar €2.20 per bakje tikt wel een beetje snel aan.
Ah ja. Kan natuurlijk ook de groente snijden en per groente bewaren. S'ochtends overscheppen in een bak en dressing eroverheen.
Goed idee op die ultimate kipschnitzels door de salade te mikken...