- Lid sinds
- 24 aug 2020
- Berichten
- 9.529
- Waardering
- 18.783
- Lengte
- 1m72
- Massa
- 90kg
- Vetpercentage
- 16%
Er zijn tal te vinden op t internet, dit is hoe ik t maak:Nog nooit gemaakt maar ben wel benieuwd?
Heb je een recept?
Gele ui snijden
Punt paprika snijden
Knoflook snijden
Optioneel(zelf nog niet gedaan)
Champignons snijden
Tauge toevoegen
Riblab kruiden met uien poeder, knoflook poeder, peper & zout & in stukjes snijden
Wok heet maken
Groente fruiten > vlees toevoegen > na 1 a 2 minuten bulgogi saus toevoegen
Zie:
+ Eetlepel Oma's sambal (dat is diegene die ik gebruik dan iig)
Dan beetje bakken/roeren tot de saus goed is ingetrokken en daarna serveren met rijst of noodles
Mocht je nog finishing touch willen doen kun je er sesamzaadjes & bosui op doen


das nog cooler 
train normaal in een kleine sportschool in Duitsland waar veel buffe gasten lopen en ik eerder een ecto boy ben