MuscleMeat

30 boterhammen, is dat niet erg veel?

Olijfolie, goeie vetten dus.

heb je gelijk aan !! maar olijfolie is niet ideaal om in te bakken, want als het te hoog verwarmd word komen er schadelijke stoffen vrij, onverwarmt of niet te hoog verhit is olijf olie idd goed. lijnzaadolie net zo maar daar bakt men niet in .
 
Koop oflijfolie, is goed voor je. Je hebt er veel smaken in.
Ik gebruik bij 1 of 2 maaltijden per dag wel een scheutje over mijn eten.
Vandaag nog op mijn spaghetti
 
Er is mij verteld dat brood een voedingsmiddel is met een zuuroverschot.
Granen bevatten fytinezuur, dat een onoplosbare binding vormt met ijzer, zink, magnesium, koper en calcium, waardoor deze mineralen niet of nauwelijks kunnen worden opgenomen. Tarwe bevat het meeste fytinezuur.

Een voedingspatroon met overwegend een zuuroverschot draagt bij tot reuma, osteoporose, cariës, slecht ruikende adem, verstoring van de waterhuishouding, slecht humeur, overprikkeling van het zenuwstelsel, overgewicht, enz.

Kan iemand dit bevestigen?
 
Terug
Naar boven