Fitness Seller

back in business

rikw

Novice
Lid sinds
5 jul 2012
Berichten
5
Waardering
0
Lengte
1m80
Massa
75kg
Na 5jaar niet getraind te hebben ben ik nu weer 7 maanden serieus aan de gang.
mijn bedoeling is om clean aan te komen, daarbij hoord een goed eetschema.
ik train 4 keer in de week
ik hoop dat jullie goede aanmerkingen hebben op mijn eetschema.
alvast bedankt.
 

Bijlagen

Heey goed schema alleen zou ik hoger in vetten gaan zitten en lager in eiwitten.
 
Ik zou persoonlijk ook ietsjes meer vetten eten
 
Ik zou om 9:30 de kwark halveren en om 12:30 een lepel olijfolie erbij doen.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #5
bedankt voor de reacties.
 
Laatst bewerkt:
  • Topic Starter Topic Starter
  • #6
eetlepel lijnzaadolie ga ik doen dat is een kleine aanpassing.

als ik om 9.30 een half bakkie kwark die is mn maaltijd dan niet te klein?

en ik zat te twijfellen of ik meer kh bij mn laatste maaltijd moet gooien alleen ben ik dan bang dat dit omgezet word in pens

alvast thanks
 
Hahaha guess who's back?! RIK!!! Ouwe trekzak! Eetschema ziet er goed uit man. Misschien wat minder kh's en wat meer vetten. Maar hier ga je zeker wel beefed up mee worden. Hoest met de training?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8
Hahaha guess who's back?! RIK!!! Ouwe trekzak! Eetschema ziet er goed uit man. Misschien wat minder kh's en wat meer vetten. Maar hier ga je zeker wel beefed up mee worden. Hoest met de training?


thanks voor de controle!
trainen gaat lekker. ik mis alleen soms wel da gekweak in mn nek zo van nog 1 herhaling en nog 1 en de laatste! dan ga je net een stapje verder.
ik ga vandaag beginnen aan een ander splitschema
beetje afwisseling kan nooit kwaad.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #9
Hahaha guess who's back?! RIK!!! Ouwe trekzak! Eetschema ziet er goed uit man. Misschien wat minder kh's en wat meer vetten. Maar hier ga je zeker wel beefed up mee worden. Hoest met de training?

dan pak ik bij 7.15 en 12.30 10ml lijnzaad
9.30 half bakkie kwark
zou jij om 15.30 minder brinta pakken?
 
Terug
Naar boven